TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Malin Gramer om den kontrollerande pojkvännen: "Jag var i hans totala våld"

02 okt, 2015 
Carolina Ekman
Nu talar programledaren ut om den tuffa tiden i podcasten "Fröling och da Silva".
Annons

När Paradise Hotel-programledaren Malin Gramer, 37, var gravid med sonen Charlie, 4, var hennes sambo otrogen under hela graviditeten. Men nu avslöjar programledaren att det här inte är det enda tuffa förhållandet som hon har bakom sig. I podcasten Fröling och da Silva berättar hon om hur hon levde tillsammans med en före detta pojkvän som var väldigt svartsjuk. 

– Efter tre månader var jag i hans totala våld, säger hon i podcasten och fortsätter: 

– Jag skrev alltid dagbok och var tvungen att gömma den. Men ändå letade han reda på den.  

Förhållandet blev mer och mer destruktivt och Malin hade svårt att träffa sina vänner utan att pojkvännen var med. Flera gånger funderade hon på att lämna honom. 

–Jag kunde säga att ”nu lämnar jag dig” och gå ut genom dörren. Han kunde hålla fast mig, bära in mig, slänga mig i sängen och lägga sig över mig tills jag inte orkade kämpa emot. Vi kunde hålla på en timme, tills jag inte orkade och sa: ”Ja, jag stannar.” 

Malin Gramer berättade om det destruktiva förhållandet i podcasten “Fröling och da Silva”. Foto: All Over Press

Till slut insåg hon att hon hade två val. 

– Antingen lägga mig i fosterställning och ge upp. Eller göra det bästa möjliga av livet. Jag ville inte bli bitter. Jag var arg, ledsen, grät mycket. Klart det fanns stunder när jag tyckte livet var skit, jag var singel, vår fina lägenhet var borta. Saknade identitet. 

Annons

Genom terapi lyckades Malin ta sig igenom den tuffa tiden. 

– Jag har lärt mig mitt värde. Jag har haft många relationer med strulpellar där jag inte blivit så bra behandlad. Jag nådde en gräns där det fick vara nog. 

I dag är Malin lycklig med musikern Carl Falk

Andra läser också: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons