LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Gramer hoppar av True Love Sverige – Klara Elvgren tar över

27 jul, 2023 
Frida Eklöf
Malin Gramer
Malin Gramer är programledare för årets säsong av True love Sverige.
Men i torsdagens avsnitt tvingas hon lämna inspelningen plötsligt och ersätts av Klara Elvgren.
Nu berättar Malin om sjukdomsbeskedet och hur hon mår idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Gramers tips – så bevarar du en relationBrand logo
Malin Gramers tips – så bevarar du en relation

Malin Gramer, 45, har länge varit en omtyckt programledare och omtalad tv-personlighet. Vi är vana vid att se henne programleda en drös med realityprogram.

Bland annat har hon varit programledare för Paradise hotel, Hemliga beundrare och True love Sverige.

Malin Gramer hoppar av True love Sverige

Säsong två av realitysuccén True love Sverige är igång för fullt. Men i torsdagens avsnitt av serien ersätts Malin som programledare. I stället är det influencern Klara Elvgren som hoppar in för Malin.

Det var när Malin skulle stänga ett fönster några dagar tidigare som det smällde till i hennes huvud. Därefter började hon att kräkas och bli tröttare med tiden.

Till Expressen berättar hon nu vad som hände bakom kulisserna i det avsnitt som sänds idag.

– Jag kunde inte äta eller dricka, och det går ganska fort i den värmen när man kräks så mycket, så efter någon dag, när jag inte klarade av att gå, kom en ambulans och hämtade mig, säger Malin.

Annons

När hon senare fick träffa en läkare i Frankrike trodde de då att hon blivit magsjuk, men magkänslan sa något annat till Malin då hon inte slutade att kräkas.

– Det kändes som att jag tynade bort. Jag kunde inte äta någonting. Efter några dagar åkte jag till ett större sjukhus, men jag blev hemskickad därifrån efter något dygn. Då hade jag knappt fått i mig någon näring. Efter ett tag kände jag att jag måste hem till Sverige annars kommer jag att dö.

Därför lämnade Malin Gramer True love Sverige – nya sjukdomsbeskedet

Kort därefter hämtades Malin med ett privatplan, och från Arlanda tog hon sig direkt till Danderyds sjukhus där hon kunde få en diagnos.

– Jag vet inte hur många gånger jag var inne på Danderyd. Först trodde de att jag hade kristallsjuka. Det var efter att de tog ett ryggmärgsprov som de upptäckte att jag hade hjärnhinneinflammation, men då hade det gått för lång tid så de kunde inte ge mig någon medicin.

När Hänt når Malin och frågar henne hur hon mår idag efter hjärnhinneinflammationen berättar hon att hon mår bättre. Men det blir inte någon comeback för henne i andra säsongen av True love Sverige.

”Jag mår så mycket bättre. Jag kommer tyvärr inte tillbaka den här säsongen. Jag tycker att Klara är toppen!”, skriver hon till Hänt.

FOTO: Jerker Ivarsson/Aftonbladet

Annons