TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Malin Falk Gramer: Därför börjar jag jobba för TV4 igen

24 aug, 2019 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Malin Gramers nya barnbesked
Bara dagar efter bröllopet med Carl Falk avslöjar Malin Falk Gramer att hon slutar på TV3. Istället börjar hon jobba hos konkurrenten TV4.
Annons
Här är alla privata bilder från Malin Gramers möhippaBrand logo
Här är alla privata bilder från Malin Gramers möhippa

För en vecka sedan gifte sig programledaren Malin Falk Gramer, 41, med musikproducenten Carl Falk, 39. Det kändistäta bröllopet hölls i Spanien och paret fullkomligt strålade av lycka. Det var onekligen en dag Malin såg fram emot mycket, på Instagram räknade hon ner dagarna och när de väl lämnade Sverige var känslorna överväldigande.

”Vi lämnade Stockholm som pojkvän/flickvän men när vi kommer tillbaks så är vi MAN och FRU”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men enbart tankar på kärlek kan inte Malin ha haft, för under fredagskvällen avslöjade hon att hon är klar för ett nytt toppjobb – hos TV4.

– Det känns kul, som att komma hem! När frågan dök upp så kändes det så rätt och det ska bli otroligt spännande, säger hon till Expressen.

Det ska Malin Falk Gramer göra på TV4

Kanalchefen Fredrik Arefalk bekräftar att de värvat över Malin Falk Gramer till TV4 och säger samtidigt att tittarna lär få se en hel del av henne i rutan framöver.

Annons

– Jag kan bekräfta att Malin kommer tillbaka till TV4. Vi är väldigt glada över att kunna välkomna henne och tror att tittarna kommer känna likadant när hon framöver leder en av våra storsatsningar, säger han till tidningen.

TV4 är dock ingen ny arbetsgivare för Malin, det var nämligen där hon startade sin karriär när hon programledde barnprogrammet Lattjo Lajban. Därefter har hon arbetat både på Kanal 5 och TV3 med program som Paradise Hotel, Jagad av hundar och Fråga Olle.

Under våren har hon varit programledare för TV3:s dejtingprogram Hemliga beundrare.

Malin Falk Gramers hint om framtiden

Under fredagseftermiddagen publicerade Malin Falk Gramer ett mystiskt inlägg på sin Instagram där hon i en videohälsning hintade om att hon lämnar landet för en annorlunda typ av smekmånad. Utan sin nyblivna make.

– Hmm, nu drar jag på smekmånad, kan man säga. Lite annorlunda smekmånad, det kommer bli väldigt väldigt mycket kärlek, men sen att min man är kvar i Stockholm, ahh, det kanske inte är så noga, eller? Sa jag mycket kärlek? Spännande va?, sa Malin Falk Gramer på sin story.

Hänt har sökt Malin Falk Gramer för en kommentar.

FOTO: TT/Henrik Montgomery, TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons