Malin Ewerlöf tokkär i norsk gutt!

Malin Ewerlöf berättar för Hänt att den nya kärleken heter Tore Hjelseth och kommer från vårt grannland Norge. Nyligen visade hon upp sin nya gutt på ett event.

Härom veckan kunde Hänt rapportera om friidrottsstjärnan Malin Ewerlöfs, 43, passionerade pusskalas med en okänd man på Södermalms-restaurangen Usine.

Nu avslöjar Malin för Hänt att han heter Tore Hjelseth och kommer från Norge. När vi frågar om de möjligtvis har en kärleksrelation ler Malin stort.

– Ja, det här är min käraste!

Malin Ewerlöf och norske Tore Hjelseth är ett par sedan i somras.

Vidare berättar en uppenbart förälskad Malin att de träffades i somras och har varit ett par sedan dess. Men än så länge bor de inte ihop.

– Tore bor i Oslo och jag bor här i Stockholm. Men det tar ju bara en timme med flyg. Det funkar bra.

Ni ser onekligen lite småkära ut?

– Ja, det är nog i underkant, säger en något generad Malin och ler mot sin Tore.

Malin var tidigare gift med Jan Krepp, 47, som hon har tre döttrar med. De valde att gå skilda vägar för fyra år sedan. Trots att uppbrottet skedde i största samförstånd var det en svår tid som följde.

– Det är klart att jag inte har haft mitt bästa år bakom mig, 2012 var ett tufft år privat sett, det här är någonting som hela tiden ligger och påverkar, sa Malin i samband med skilsmässan till Aftonbladet.

Foto: Häntbloggen, IBL

SENASTE NYTT!