TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Malin Berghagens sorg efter hunden Bodhis död

28 jul, 2020 
Malin Berghagen är i stor sorg.
Nu berättar hon om det svåra beslutet att låta sin älskade hund somna in.
”Oj vad jag grät. Det fanns ingen botten”, skriver Malin på sin blogg.
Annons

Allt om Malin BerghagenBrand logo
Allt om Malin Berghagen

Bodhi har synts flitigt i Malins sociala medier genom åren. Han har ständigt funnits vid hennes sida och följt med henne när hon rest mellan Spanien och Sverige.

Men i dagarna tvingades Malin och familjen ta ett tufft beslut.

”Så kommer det där beslutet vi hundägare våndas för…. Ligger fortfarande kvar i sängen för jag våndas att gå upp och inte höra hans tassar i golvet när han möter mig i köket”, skriver Malin Berghagen på Instagram.

Hon avslutar inlägget.

”Vila i frid Bodhi Sattva”.

På sin blogg berättar hon nu mer om det svåra avskedet. Bodhi har det senaste åren behandlats för en tumör och nyligen upptäckte de hos veterinären att cancern spridit sig till skelettet.

”Bakbenen har vikt sig flera gånger när han inte orkar stå. Allt detta gick vi igenom tillsammans och kom överens om att han behöver få vila från smärtan.”

Så efter att ha ringt sina barn bestämde hon sig för att låta Bodhi somna in.

Annons

”Efter noggrann undersökning och i samrådan med barnen beslöt vi att det var dags att låta vår vän i familjen få möta upp med mamma i himlen”.

Tecknet från Lill-Babs

Malin Berghagen var med sin älskade vän när han somnade in, och hon berättar att hon inte kunde hålla tillbaka tårarna.

”Hos veterinären fick han först en lugnande spruta. Jag filmade honom för barnens skull och då titta han upp en sista gång in i kameran. Bodhi snarkade djupt i tio minuter innan han fick den sista sprutan. Och sedan lämnades vi ensamma han och jag för att vänta in sista sömnen. Oj vad jag grät. Det fanns ingen botten.”, skriver Malin och beskriver saknaden som enorm.

”Älskad av alla. Med de finaste ögonen som alltid fick oss att känna oss älskade av honom. Alltid trofast vid min och barnens sida. Vår beskyddare, vår Scooby Doo, vår kramgoaste vän.”

När Malin skulle lämna veterinären och var på väg att lägga ner mobilen i väskan upptäckte hon plötsligt något på sin telefon. Hennes mammas, Barbro Lill-Babs Svensson, nummer hade plötsligt dykt upp på skärmen.

”Mamma var hos oss hela tiden… Och nu är han med henne.”

Malin Berghagen stöttas nu av sina följare. Agneta Sjödin, Hanna Hedlund och Annika Jankell är några av alla som kommenterat inlägget.

FOTO: TT

Annons