Artikeln innehåller reklamlänkar

Malin Berghagens oro för yngsta sonen – efter livsförändringen

Tommy Nilsson och Malin Berghagen

Malin Berghagens yngsta son Isak Nilsson ska snart flytta hemifrån då han börjar gymnasiet. Nu berättar mamman om sin oro inför förändringen.
Slå på ljud

Skådespelaren Malin Berghagen, 53, berättar i podcasten Berghagen & Tess att hennes son Isak Nilsson, 17, som hon har tillsammans med ex-maken Tommy Nilsson, kommer att flytta till en internatskola då han börjar gymnasiet. Hennes känslor inför förändringen är minst sagt blandade.

– Nu flyttar min minsting ut, vad händer då?, säger Malin Berghagen i podden.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Hon uttrycker en oro inför att inte längre ha full koll på Isaks vardag men medger att hon troligtvis kommer att ringa honom en hel del för att kolla läget.

– Man kommer komma tillbaka till det här med och ringa för att se att allting är bra. Har du ätit? Har du gjort ditten och datten?, säger Malin Berghagen.

Blandade känslor inför sonen Isak Nilssons självständighet

Flytten ska ske nästa helg och för att göra en rolig sak av det hela kommer mamma Malin att ordna en avslutningsfest.

– Minstingen blir stor och ringer mig konstant om hur han vill ha saker och ting i sin nya lägenhet, och jag ba njaa, kan du inte fråga din mamma om det istället, säger Malin Berghagen lite skämtsamt.

Trots att hon är orolig så vill Malin förtydliga att sonen är väldigt duktig på att ta hand om sig själv. Däremot har Malin Berghagen svårare att acceptera att Isak inte behöver henne lika mycket längre.

– Han är ganska duktig på att laga mat, frågar ofta om recept böcker och försöker att fixa saker och ting själv. Jag hade velat att han konstant frågar sin mamma istället, säger Malin.

Trots att Malin Berghagen kämpar med sina egna känslor inför sonens flytt är hon fast besluten om att visa sina barn att frihet är något väldigt viktigt.

– Jag har alltid försökt visa att mina barn kan ha en frihet, jag har alltid velat vara mamma till dem och har inget behov att exempelvis hänga med deras kompisar.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!