Idol 2023 marknadsföring banner

Malin Berghagen om tuffa sjukdomskampen – stoppades från firandet

14 jun, 2022 
Malin Berghagen
Malin Berghagen drabbades av covid-19 och missade sin sons student.
Nu väljer hon att öppenhjärtigt berätta om tuffa sjukdomskampen och vad som egentligen hände.
– Grät floder, säger hon i en video.
Annons
Malin Berghagens ånger sista tiden med Lill-Babs på sjukhuset: "Varför behövde jag säga det?"
Malin Berghagens ånger sista tiden med Lill-Babs på sjukhuset: "Varför behövde jag säga det?"

Malin Berghagen, är Barbro ”Lill-Babs” Svensson och Lasse Berghagens dotter. Hon är känd för flertal saker och har arbetat med bland annat skådespeleri och varit programledare.

Idag lägger hon mycket fokus på välmående och är dessutom yogainstruktör. Men den senaste tiden har hon tampats med flera motgångar. Nu väljer hon att berätta om tuffa sjukdomskampen som gjorde att hon missade sin sons student.

Drabbades av corona – missade sonens student: ”Grät floder”

Det är i en personlig video på Instagram som Malin berättar att hon legat lite lågt. Detta på grund av att hon legat sjuk i coronaviruset.

Recept.se Nyhetsbrev

Hon förklarar att hon svimmade och slog i huvudet, det var så pass illa att hon behövde åka in till sjukhuset och sy.

Annons

– Som ni märkt har jag legat lite lågt, för jag har varit sjuk, och det var så att jag fick corona. Jag och Martin fick corona. Och det tråkigaste jag varit med om, ramlade och svimmade... Jag slog i huvudet och fick sy, missade min sons student. Grät floder, säger Malin Berghagen i en videon.

Samtidigt konstaterar Malin att kärleken Martin Charlton drabbades värre av viruset än hon själv.

– Segt utdraget, även om jag har lyckats klara mig lite bättre än vad Martin till exempel gjorde. Det är tråkigt. Så vi känner en enorm empati just nu, tvättar händerna hela tiden, kommer fortsätta med det hela sommaren för jag vill inte att någon ska få gå igenom det här, säger Malin Berghagen och fortsätter:

– Så med hänsyn, respekt och empati till varandra så tycker jag vi ska vara extra försiktiga i sommar och inte vara för kaxiga. För det är inte roligt att få sommar-corona och det är inte roligt att ge andra heller. Även om man är frisk så sitter det på händerna. Var försiktiga där ute.

Tuffa motgångarna – fick åka ambulans: ”Började snurra”

Förutom att drabbas av corona så fick Malin Berghagen för ett tag sedan färdas med ambulans till sjukhus.

Annons

Något hon dessutom skrev om på bloggen.

”Allt började snurra. Lyckades svimma två gånger var på den sista slog jag huvudet i ett marmorbord, en centimeter från ögat. Det blev till att åka ambulans in eftersom den super gulliga damen på 112 var orolig att det var hjärtat. Lyckligtvis var det inte det utan utmattning och vätskebrist och en liten identifikation på infektion i kropp”, skriver Malin.

FOTO: Instagram / TT

Annons