ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagens nya besked om pappa Lasse Berghagen: ”Berörd”

06 maj, 2023 
Berghagen
Lasse Berghagen syns allt mindre i rampljuset.
Men nu väljer Malin att berätta om händelsen med pappa som gjort både hon själv och Lasse berörda.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's DanceBrand logo
Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance

Malin Berghagen är Lasse Berghagens dotter som både är skådespelare och yogainstruktör.

Men vad har Lasse Berghagen för sig idag? Dottern Malin väljer nu att berätta om ett kärleksfullt möte, nämligen ett firande för självaste Lasse som snart fyller år.

Malins ord om Lasse: ”Min omtumlade pappa som var berörd av all kärlek”

Den 13 maj fyller Lasse Berghagen år och Malin skriver på sin blogg att de firat och att det var ett varmt ögonblick för pappa Lasse.

”Igår var ett sådant ögonblick då vi firade pappa och hela familjen hade samlas. Även min morbror Lasse med fru Carina var där. Att se min älskade faster Libban och morbror stå och prata värmde in i själen. Och få sitta där med min omtumlade pappa som var berörd av all kärlek och se mina barn skratta tillsammans med min kusin Mattias. Vi träffas inte så ofta jag och mina syster Maria och bara att få se hennes styra upp det ena och det andra var en enorm stolthetskänsla. Så vacker och alltid så glad.”, skriver Malin Berghagen.

Lasse Berghagen och Malin Berghagen.
Lasse Berghagen och Malin Berghagen.

Malin fortsätter beskriva att hon är fylld av kärlek efter att ha träffat större delar av släkten.

”Och även om stunderna inte alltid är ofta så är dom berikande för långt tid framöver och fyller på med ännu mer kärlek. Självklart växer också längtan efter nästa gång men det är ju ett val jag inte vill göra än. Men vill inte redan gå till saknad. Jag vill känna mig rik och tacksam över stunden jag fick och hur lång tid det än tar till nästa gång spelar ingen roll.”

Annons

Därför syns Lasse Berghagen inte lika mycket i tv längre

Trots att Lasse är en av våra folkkäraste profiler så syns han inte allt för ofta i tv-rutan längre men bekräftade för Hänt i februari att han mår bra och jobbar mycket med barnböcker.

– Med mig är det jättebra, jag mår kanonbra. Jag jobbar med böcker, just nu de här Filippa och morfar-böckerna. Och sen har det kommit en femte bok Teddybjörnen Fredriksson och Tomten som satt fast, berättade han då och fortsatte:

– Det stämmer, jag har inte varit med på länge på tv. Det droppar in lite då och då. Jag ska göra något med Tilde de Paula framöver. Jag tror det är ganska hemligt.

FOTO: TT

Annons