LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Berghagens beslut för familjen

08 mar, 2020 
MAlin Berghagen och mamma Lill-Babs
Malin Berghagen såg häromdagen ett tecken från sin mamma Lill-Babs.
”Mamma försöker säga något”, skriver hon på sin blogg.
Annons
Malin Berghagens oro för yngsta sonen – efter livsförändringenBrand logo
Malin Berghagens oro för yngsta sonen – efter livsförändringen

Malin Berghagen skriver på sin blogg om att hon förälskat sig rejält i Costa Rica. Hon skriver vidare hur det kändes helt tomt när hon inte kunde åka förra vintern.

”Det finns ingen plats i världen av de jag besökt som berört mig så starkt som Costa Rica. Och förra vintern som var var det första gången som jag inte åkte dit efter att besökt platsen i fem år i streck, kändes annorlunda och lite sorgsen.”

Malin Berghagen och Kristin Kaspersen
Malin Berghagen och Kristin Kaspersen.

Nu menar hon på att det är dags för henne och familjen att åka dit igen.

”Den senaste tiden har Costa Rica och Santa Theresa viskat mitt namn och både jag och Martin känner att vi måste tillbaka dit. Så i januari 2021 bär det av.”

Tecken från Lill-Babs

För att hela familjen ska kunna följa med ska Malin spara in så mycket pengar hon bara kan.

Annons

”Det finns inget jag hellre önskar än att mina barn följer med och att vi tillsammans lär oss mer om surfing och uppleva solnedgångarna tillsammans. Det är livskvalité. Jag äter hellre nudlar ett helt år bara jag får åka iväg med Martin och barnen och göra detta. Jag ska till och med börja gå mer än vad jag redan gör för att spara SL pengar.”

Malin Berghagen
Malin Berghagen tillsammans med Martin Boman och sonen Isak.

I blogginlägget skriver hon även att det känns som att hennes mamma vill skicka henne ett meddelande om att hon bör åka tillbaka så fort det bara går. Hennes mamma, den folkkära artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson gick bort i april förra året, 80 år gammal efter en tids sjukdom.

”Att kaffebönan från Costa Rica (som jag fick med mig från det hotell i San Jose som vi bodde på första natten med min mamma och mina barn och Kristin och hennes killar ) fått ny kraft och gett nya blad gör att jag känner att mamma försöker säga något. Så jag väljer att se det som ett tecken. Ja, mamma, vi ska åka igen. Jag lovar!”

FOTO: TT

Annons