LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagen ryckte in – fixade husproblemet

21 aug, 2020 
Malin Berghagen och Martin Charlton
När pojkvännen fick problem hemma i Järvsö ryckte Malin Berghagen in. Nu berättar hon om händelsen.
”‘Jag trodde att jag skulle behöva göra det’, sa han med höjda ögonbryn”, skriver skådespelaren.
Annons
Allt om Malin BerghagenBrand logo
Allt om Malin Berghagen

Det var förra året som Malin Berghagen, 54, träffade sin stora kärlek, företagaren Martin Charlton, 49. Hon kallar honom för sitt livs kärlek, och har tidigare berättat att hon tänker ge 100 procent i relationen – ett år i taget.

Och om vi någonsin under det året känner att vi vill släppa taget, öppna andra dörrar på glänt, så får det vänta tills det året gott”, skriver Malin Berghagen i ett blogginlägg.

Malin Berghagen om isoleringen i Järvsö

Malin Berghagen och Martin Charlton har under coronapandemin var att hålla till i Järvsö, mamma Barbro ”Lill-Babs” Svenssons hemort i Hälsingland. Det har fungerat bra berättar Malin Berghagen i ett avsnitt av sin och vännen Tess Merkels, 50, podcast Berghagen och Tess.

– Det funkar hur bra som helst. Det var en av de sakerna vi upptäckte. Vi har roligt tillsammans, vi har bra snack och det är också så att en kan sätta i det ena hörnet och en i det andra, säger hon, säger hon där.

Annons

Nyligen skedde en incident som i Järvsö som gjorde att Malin Berghagen var tvungen att rycka in. För även om relationen verkar fungera hur bra som helst så kan det ju bli problem med huset. Det var något som paret blev varse.

Avslöjar händelsen i hemmet

Det blev nämligen stopp i avloppet, vilket Martin Charlton försökte lösa. Det verkar ha gått långsamt, för Malin Berghagen berättar att hon själv fick ta hand om saken. Något som hon stolt berättar om på sitt Instagram-konto.

”Så här nöjd ser man ut när ens pojkvän svär över stop i avloppet och hans fästmö tillika MOI går in utan handskar och fixar det som om jag inte gjort något annat”, skriver hon och delar med sig av en bild där hon ger tummen upp.

Malin Berghagen berättar vidare att fästmannen blev överraskad av tilltaget – om än säkert också glad över att slippa rensa avloppet själv.

”‘I thought I was going to have to do that’ sa han med höjda ögonbryn”, skriver Malin Berghagen och lägger till en skrattemoji.

 

Skådespelaren blir påhejad av sina följare som tycker att det var starkt gjort av henne.

”Vilken underbar tjej du är”, skriver en person.

”Män är ibland pjåskiga med dylikt. Det är väl som att byta bajsblöjor”, resonerar en annan följare och en tredje tror att Lill-Babs hanterat det hela på samma sätt:

”Kan tänka mig att din mamma gjort detsamma”, skriver hon.

Bild: Instagram, Hans Shimoda/TT

Annons