TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Malin Berghagen om sexet med 10 år yngre kärleken: ”Känner mig häftig”

09 okt, 2017 
Malin Berghagen lever sitt liv på Mallorca med den yngre pojkvännen Pablo. Nu avslöjare hon att sexlivet aldrig har varit bättre. – Mer fantastiskt än någonsin, berättar Malin på sin blogg.
Annons

Malin Berghagen, 51, lever sitt liv på Mallorca med den tio år yngre kärleken Pablo, 40. På sin blogg berättar hon nu hur hon upplever att det är att gå genom klimakteriet – och delar samtidigt med sig av detaljer från sitt sexliv.

Precis som de afrikanska kvinnorna tycker jag att sex är mer fantastiskt än någonsin. Kanske är det känslan av frihet att inte bli gravid. Eller att jag känner mig tryggare i sängen eller att jag äger min tid, kropp och handlingar. Tiden är min och jag blir lätt uttråkad av människor som inte respekterar mig”, skriver hon på sin blogg.

Det är inte första gången som hon är öppen om sitt sexliv, och i somras beklagade hon sig även över att andra människors sexliv var ”katastrof”. Hon själv vägrar vara likadan som dem.

Mannen i mitt liv vill jag älska passionerat med så fort han kysser mig i nacken, för vardagens tråkigheter är inte en del av vårt liv tillsammans, vi stöttar varandra i våra arbeten, och livet”, skrev hon .

Annons

På bloggen är hon noga med att förklara att anledningen till att hon nu anser att sexet är mer fantastiskt än någonsin är både hennes betydligt yngre pojkvän och hennes egen förtjänst.

Att vara med en pojkvän som är tio år yngre kan ju vara stressigt. Om det inte var för den ålder jag är i nu är förmodligen den bästa jag någonsin varit i. Jag känner mig fantastisk!”, skriver hon och fortsätter:

Jag älskar min man på grund av hans erfarenhet av livet, hans arm runt min midja och jag känner mig häftig bredvid honom.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons