Malin Berghagen om oväntade relationen med Niclas Wahlgren: ”Är gamla..”

Niclas Wahlgren och Malin Berghagen

Malin Berghagen och Niclas Wahlgren har sedan tidigare en oväntad relation till varandra, och nu är de på en gemensam resa ihop.
Till Hänt berättar Malin om Niclas.
”Vi är gamla...”, skriver hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren
0:48

Efter reklamen: Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren

(0:48)

Slå på ljud

Svenska skådespelerskan och sångerskan Malin Berghagen, 57, dotter till folkkära Lasse Berghagen, befinner sig i skrivande stund utomlands. Närmare bestämt i Grekland, där hon har sällskap av ingen mindre än Niclas Wahlgren.

Det är nämligen så att Niclas i samband med sitt jobb som personlig tränare har anordnat en träningsresa, som Malin numera kommer att vara en del av.

Malin Berghagen och Niclas Wahlgrens resa ihop: ”Dröm”

Det är på sin Instagram som Niclas först går ut och avslöjar den oväntade duon.

”Succén med Team Wahlgrens träningsresor fortsätter! Den 3 September bär det iväg igen och denna gång till magiskt vackra ön Limnos i Grekland”, skriver han och fortsätter:

”Du kommer få välja på en massa olika styrka&fyspass varje dag med mig, men även Yoga och meditation med Malin Berghagen som jag har med mig på resan tar hand om.”

Niclas Wahlgren på Instagram

Niclas Wahlgren på Instagram.

Instagram

Även Malin passar på att dela med sig av den glädjande nyheten. På sin Instagram delar hon en gammal bild på henne själv och Niclas, och skriver:

”Träningsresan som varit vår gemensamma dröm blir äntligen av!”

Malin Berghagen på Instagram

Malin Berghagen på Instagram.

Instagram

Malin Berghagens egna ord om relationen till Niclas Wahlgren

Men vad har då Malin och Niclas för relation till varandra? Till Hänt kan Malin avslöja att vännerna aldrig tidigare arbetat tillsammans, men att de faktiskt känt varandra länge.

Det är nämligen så att Niclas introducerade Malin till hennes nuvarande kärlek Martin Charlton som hon varit i en relation med i flera år.

”Nej vi har inte haft träningsresa tillsammans förut. Vi är gamla barndomskamrater och nära vänner och Niclas presenterade mig och Martin för varandra.”, skriver Malin i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN