TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Malin Berghagen om Anni-Frid Lyngstad och Lasse Berghagens relation

25 sep, 2021 
AvMikael Einarsson
Malin Berghagen, Anni-Frid Lyngstad och Lasse BerghagenS
Lasse Berghagen plus Anni-Frid Lyngstad är lika med sant?
Den frågan ställde sig Malin Berghagen när hon lade upp ett gammalt videoklipp med dem två på Instagram.
Annons
Visste du det här om Malin Berghagen?Brand logo
Visste du det här om Malin Berghagen?

Malin Berghagen, 55, är en välkänd profil både inom tv och film. Hon har även släppt flera böcker om välmående och yoga. Dessutom driver hon sin egna blogg. Malin är dotter till Lasse Berghagen, 76, och Barbro ”Lill-Babs” Svensson, och hennes halvsyster är programledaren Kristin Kaspersen, 51.

Rederiet-skådisen har varit gift med dansaren, Dag Taylor som hon har två barn med. Malin Berghagen har även varit gift med sångaren, Tommy Nilsson, som hon har två barn med. Sedan 2019 är Malin förlovad med Martin Charlton.

Malin Berghagens hyllning till Lasse Berghagen efter priset

För drygt en och en halv månad sedan vann Lasse Berghagen det prestigefyllda musikpriset Cornelis stipendium. Lasse hade dock inte möjlighet att närvara under prisceremonin på grund av en sjukhusvistelse. Istället fick döttrarna Malin och Maria Berghagen Enander ta emot priset.

På sociala medier lade sedan en stolt Malin ut en bild på sin far till sina dryga 106 000 följare med texten:

Annons

Älskade pappa, jag är så innerligt stolt över dig. Cornelis stipendium!”, skrev hon på sin Instagram.

Malin Berghagen om ABBA-Frida: ”Var det något mellan dom?"

Nyligen publicerade Malin Berghagen ett nytt inlägg på Instagram med sin far. Denna gång syns han i en gammal video tillsammans med Ann-Frid Lyngstad samt Svenne Hedlund.

Sitter och tittar på Den stora utflykten på SVT play. Hur söta är inte Frida, pappa och Svenne Hedlund??? Det var väl strax innan allt small till för dom alla tre. Framför allt Frida. Kolla in blicken Frida ger pappa!! Var det något mellan dom eller inte…. Finns nog att läsa i pappas biografi ”Hej livet!! En blandning av sött och salt”, skriver Malin Berghagen i inlägget.

FOTO: Aftonbladet/TT

Annons