Malin Berghagen flyttar från kärleken – tillbaka i Sverige för Lill-Babs skull

Hon har tidigare sagt att hon vill bo kvar i solen på Mallorca. Men Malin Berghagen har ändrat sig och vill ta vara på tiden hon har med mamma Lill-Babs som snart fyller 80.

Malin Berghagen, 51, har bott på Mallorca sedan hösten 2013 med yngste sonen Isak, 15, som hon har med sångaren Tommy Nilsson, 57. Hon har framför allt ägnat sig åt att vara yogainstruktör, arrangera yogaresor, blogga och skriva livstilsböcker. För ett och ett halvt år sedan berättade hon i Hemmets Journal att hon inte hade några som helst planer på att flytta hem:

– Pratade med min dotter Linn om att det inte är bra att offra sig för andra. Just nu har vi det bra här. Solens strålar ger inte bara mer smak åt frukterna utan även åt människorna.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Förutom Isak, som precis har börjat i nionde klass i svenska skolan, har Malin även de tre vuxna barnen Christopher, 30, Love, 27, och Linn, 22. Senast i våras berättade hon för Svensk Damtidning om hur familjen trivs på Mallorca:

– Vi älskar att vara här och kommer i alla fall att stanna tills Isak slutar högstadiet, sen får vi se.

I vintras träffade Malin dessutom nye pojkvännen Pablo, 40.

https://www.instagram.com/p/BTrnH7eFiZc/?hl=sv&taken-by=mberghagen

Men trots att hon funnit kärleken på Mallorca, har hon nu alltså ändrat sig och planerar en flytt hem till Sverige.

– Det känns jättebra att bygga upp ett hem i Stockholm där barnen kan känna att även när jag är ute och reser eller är här på Mallorca, så kan de krypa upp i mammas soffa, säger hon i Expressen.

Läs också: Bill Skarsgårds beslut – flyttar ihop med kändisdottern

En orsak till flytten är att Isak vill gå gymnasiet hemma i Sverige. Att hennes egna föräldrar Barbro “Lill-Babs” Svensson, 79, och Lasse Berghagen, 72, börjar bli gamla är en annan stor anledning till beslutet:

– Mamma fyller 80 i mars, vilket är helt otroligt. Vi ska ha mycket fest och det är roliga saker som händer. Men det betyder också att man tänker mer på att spendera tid med henne. Nu tror jag ju att mamma kommer överleva oss allihopa, hon är så himla envis. Men man värderar ändå det… Vi blir äldre och äldre och en dag dör vi, det kommer vi inte ifrån.

Och när det gäller framtiden med Pablo verkar hon inte se några problem med att ta det som det kommer.

– Varför inte bara leva nu? Det var så vi började, vi skrattade och sa att vi tar en vecka i taget. Nu har det gått ett år, säger hon.

Läs också: Malin Berghagen om sexet med 10 år yngre kärleken: ”Känner mig häftig”

Foto: IBL, Instagram