LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Baryard fruktansvärt attackerad – kroppsdelen höggs av: ”Så rädd”

04 mar, 2024 
Malin Baryard är högaktuell i programmet Superstars.
Där berättar Malin om en hemsk händelse – då hon fick en kroppsdel avbiten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Baryard är 48 år gammal, men tillhör fortfarande den absoluta hoppryttareliten. När det gäller Malins privat liv har hon och Henrik Johnsson, 51, varit gifta sedan 2004 och tillsammans desto längre. Tillsammans har paret de två snart vuxna sönerna Alvar och Ed.

Malin Baryards bröllop med Henrik Johnsson

Henrik har tidigare berättat för Hänt om dagen då Malin och Henrik gifte sig.

– Det var en så omvälvande upplevelse. Vi har en affisch där alla som var där skrev sina namnteckningar. När jag kollar på den än idag kommer det nya minnen och nya minnen, säger han och fortsätter:

Malin är just nu högaktuell med serien Superstars. Tävlingen går ut på att kända svenska idrottsstjärnor tävlar mot varandra i fysiska och strategiska tävlingar, ofta utanför sporten de har blivit kända för att bemästra. Deltagarna bor tillsammans och återupplever också minnen från sina karriärer.

I senaste avsnittet kommer Malin in på karriärren och får frågan hur allting började med just ridsporten.

Annons

Malin Baryard fick kroppsdel avbiten – berättar om händelsen

– På 80-talet fanns det inte så mycket att göra. Tjejerna gick och red och killarna spelade fotboll. Så då började jag rida på ridskola. Så då fick jag min första ponny när jag var nio eller tio.

Malin berättar att ponnyn var alldeles för stor för henne även lite arg och vrång. Då något läskigt hände – Malin blev av med en kroppsdel.

– Hon bet av mitt finger en dag. Men jag berättade inte att hon högg av mig fingret utan jag sa att jag stoppade in fingret när jag gav henne en sockerbit. Jag var så rädd att de skulle ta henne ifrån mig, säger hon.

FOTO: DISCOVERY +

Annons