LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Åkermans längtan att adoptera: "Mitt hjärta vill ha ett nu"

20 jul, 2016 
Lina Arvidsson
Singelmamman Malin Åkerman har länge velat adoptera, en längtan som kom efter att ha rest omkring till olika barnhem i Sydamerika och Afrika.
Annons

Svenskfödda Hollywoodskådisen Malin Åkerman, 38, växte upp i Kanada med en ensamstående mamma. När Malins son Sebastian, 3, var sex månader sprack relationen med pappan Roberto Zincone. Då valde Malin ensam vårdnad om sonen.

– Fördelarna är att jag får så mycket med tid med honom, och att jag får uppfostra honom hur jag vill, säger Malin i Mama.

Malin Åkderman vill bli mamma igen och kan även tänka sig att adoptera.

Hon fortsätter:

– Förhoppningsvis gör jag rätt, ibland vet jag inte vad jag gör, men jag kan göra lite mer som magkänslan säger.

Annons

Malin bor med Sebastian i Los Angeles. Hon kör honom till förskolan, tar med honom till lekkamrater och leker i parken – vanliga mammagrejer.

– Det som kan vara jobbigt är när han blir sjuk. Då blir jag rädd. Det är saker jag aldrig gått igenom förut, och då vore det skönt att ha någon som stöttar en. Den supportern kan jag sakna.

Mlim Åkerman var tidigare ihop med Roberto Zincone.

Malin har alltid drömt om en stor familj.

– Min bild var att vara med någon och ha kanske två eller tre barn. Ett av dem skulle vara adopterat, men jag har också velat uppleva en graviditet. Livet blir inte alltid som man tror att det kommer att bli, men jag fick i alla fall en underbar liten son.

Annons
Lille Sebastian har ärvt mamma Malin Åkermans ljuvligt blonda hår.

Malin har länge velat adoptera, en längtan som kom efter att ha rest omkring till olika barnhem i Sydamerika och Afrika. Känslan finns kvar, trots att hon inte längre har en partner att dela föräldraskapet med.

– Nu när Sebastian är lite större skulle jag gärna vilja adoptera en bror eller syster till honom. Samtidigt måste jag vara realistisk. Jag är en ensamstående mamma och reser väldigt mycket. Men mitt hjärta vill ha ett nu.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons