LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Åkerman om 5-åriga sonens relation till hennes nya kärlek

27 okt, 2018 
AvLotta Gray
Malin Åkermans nya kärlek och sonen kommer bra överens
Malin Åkerman är lyrisk över sin lekfulle pojkvän och sonen Sebastian likaså. Nu planeras det för bröllop och Malin avslöjat sambons bästa färdigheter.
Annons

Malin Åkerman, 40 är den svenska skådespelaren som tagit Hollywood med storm. Hon slog igenom stort för flera åra sedan och har medverkat i filmer som Rock of ages och Watchmen. Malin Åkerman var fram till 2013 gift med musikern Roberto Zincone, 43. Ex-paret blev äkta makar år 2007 och bara månader innan de valde att separera fick de sonen Sebastian tillsammans som idag är 5 år gammal.

Nyligen fann Malin Åkerman kärleken på nytt i brittiske skådespelaren Jack Donnelly, 32, och i december förra året förlovade de sig. Nu väntar ett bröllop runt hörnet för paret, men redan nu har de blivit en familj ocj Jack Donnelly spelar en viktig roll i Malin Åkermans son Sebastians liv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De är oskiljaktiga. Det gör mig varm och jag är så glad att kunna bjuda in den här mannen i våra liv för alltid, berättar Malin Åkerman för Us Magazine.

Efter att Malin Åkerman har uppfostrat sonen på egen hand under 5 år så är hon otroligt tacksam för att han nu får en manlig förebild.

Annons

– Det är också trevligt för min son att ha en man i huset hela tiden efter att ha blivit uppfostrad av en kvinna. Jag är inte speciellt bra på att leka fightinglekar. Jack är mycket roligare att leka med, säger hon.

Det var i slutet av 2017 som paret annonserade sin förlovning och att ett bröllop kommer bli av är givet, de har dessutom pratat om att utöka familjen. Men först vill de gifta sig.

– Vi får se. Kanske vi adopterar men först vill vi knyta hymens band, säger Malin Åkerman.

Jack Donnelly är en brittisk filstjärna som är mest känd för sin roll i BBC-serien Atlantis. Malin Åkerman har också många meriter på sitt cv, och det var tack vare sina yrken som paret träffade varande. Men det var under en resa till Puerto Rico som paret visade upp sig tillsammans på bild för första gången. Malin Åkerman har tidigare berättar i en intervju med People Magazine att hon inte letat aktivt efter en ny kärlek. Och att den som i framtiden kommer få henne hjärta att banka lite hårdare har en tuff konkurrens.

– Det är svårt att hitta en ny kärlek när hjärtat redan är så fullt för mitt barn. Nästa kille som kommer in i mitt liv kommer få tävla gentemot det, sa Malin Åkerman då.

Nu verkar det som att Jack Donnelly och Sebastian kommer väldigt bra överens så han har inget att oroa sig för!

Foto: IBL

Annons