LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malena Ernmans 14-åriga dotter Beata gör succé

05 jan, 2020 
Familjen Ernman-Thunberg firar jul. Beata Ernman sjunger
Det är inte bara klimataktivisten Greta Thunberg som får glänsa i familjen Ernman-Thunberg.
Nu är det lillasyster Beata Ernman Thunbergs tur att få stå i rampljuset.
Och det är inte så lite hon skiner heller.
Annons
Här är vinnaren av Eurovision song contest 2019 enligt oddsenBrand logo
Här är vinnaren av Eurovision song contest 2019 enligt oddsen

Klimataktivisten Greta Thunberg blev 16-åringen som fick hela världen att stanna upp och tänka en extra gång för miljön. Det var efter hennes skolstrejk för klimatet som det hela drog igång och den slags strejk spreds snabbt vidare till andra städer. Greta reser nu runt hela världen för att uppmärksamma klimatkrisen. Hon har även fått sina föräldrar Malena Ernman, 49, och Svante Thunberg, 50, att sluta flyga.

Lillasysters tur att glänsa

Men det är inte bara Greta som har ett känt ansikte i familjen. Mamma Malena Ernman är en folkkär operasångerska och har vunnit svenska Melodifestivalen år 2009 med bidraget La Voix.

Det är inte bara mamma och syster som glänser från familjen, det är nu lillasyster Beata Ernman Thunbergs, 14, tur att skina lite extra. Beata har tidigare fått hyllningar efter att ha medverkat i tv-programmet Malou efter tio, både över hennes sång och ord. Där tog det inte stopp.

Annons

År 2020 är det dags för Forever Piaf att ha premiär på Göta Lejon. Det är en nyskriven musikal om franska sångerskan Edith Piafs händelserika liv, hennes musik och männen kring henne. Musikalen innehåller även kända låtar av Edith Piaf, som sjungs av Beata och Malena. Beata spelar Edith som yngre och mamma Malena som spelar Edith som äldre.

På Instagram har Beata delat med sig av en video där hon repeterar för musikalen. Och ja, det är nog inte så konstigt att hon fick rollen, hennes röst är magisk!

“Älskar det”

I kommentarsfältet märks det klart och tydligt vad fansen tycker. Beata överöses med fina komplimanger.

“Du är VÄLDIGT duktig!!!”, skriver en. “Du måste ha över mycket för att vara så här duktig. Det är ett stort engagemang och jag älskar det!”, fyller en annan i.

“Mäktigt på så många plan och imponerande rullande R”, kommenterar en tredje.

FOTO: Ulf Palm/TT, Instagram

Annons