TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Malena Ernman stoppas – bekräftar sjukdomsbeskedet: ”Ger upp..”

29 okt, 2022 
Malena Ernman.
Malena Erman är just nu aktuell i musikalen Forever Piaf.
Men nu har hon delat med sig av ett sjukdomsbesked.
Som gör att hennes uppträdande på scen stoppas.
Annons
Idol-Nike Sellmans barnbesked med artistenBrand logo
Idol-Nike Sellmans barnbesked med artisten

Den talangfulla operasångerskan Malena Ernman, 51, är välkänd på den svenska operascenen. Förutom hennes många framgångar inom opera har hon även lyckats vinna Melodifestivalen 2009 med bidraget La Voix.

Men det är inte bara karriären som går som på räls. Idag är hon gift med skådespelaren Svante Thunberg, 53, och de har två barn tillsammans. Något som är gemensamt för båda barnen är att de har blivit kända de senaste åren. Den äldsta dottern är den internationellt kända miljöaktivisten Greta Thunberg, 19, och deras andra dotter är sångaren och musikalartisten Beata Ernman, 16.

Malena Ernmans hälsobesked – efter tuffa tiden

Malena Ernman har haft en ikonisk karriär sedan ung ålder med ett fullspäckat schema. Men under hösten 2014 sa kroppen ifrån. Vid den tiden var Malena både producent och hade en huvudroll i föreställningen Xerxes på konstmuseet Artipelag. Under slutminuterna av den sista föreställningen kände hon att något gick fel. I en intervju med Femina berättade Malena att det blev hennes sista föreställning.

Annons

Xerxes blev min sista operaföreställning någonsin. Av privata anledningar drabbades jag av utmattning och depression. Det var nödvändigt att kliva av i det läget och vila. Jag hade inget val men det var ett beslut vi tog gemensamt, Svante och jag, säger hon till tidningen.

Men idag verkar Malena ha återhämtat sig, även om hon fortfarande har svårt med är att socialisera sig med människor i större grupp.

– Jag gick in i väggen och idag är jag ute med en erfarenhet om hur min kropp fungerar. Jag upplever en trötthet men jag kan hantera det bra. Jag vet hur mycket jag orkar och att jag måste vila i bland, berättade Malena för Femina.

Malena Ernman ställer in – bekräftar sjukdomsbeskedet

Just nu är Malena aktuell i musikalen Forever Piaf. Som handlar om en av 1900-talets absolut största sångikoner, Edith Piaf. I musikalen ser vi Malena Ernman som den äldre Piaf och som den yngre hennes dotter Beata Ernman. Men nyligen kunde vi mötas av ett tråkigt besked, nämligen att Malena får ställa in kommande föreställning eftersom att både hon och dottern är sjuka.

”Tyvärr måste vi meddela att vi ställer in kvällens föreställning av Forever Piaf. Båda Piafarna är sjuka.. Vi hoppas kunna genomföra lördagens båda föreställningar. Ledsen för denna sena info. Men man väntar in i det längsta innan man ger upp”, skriver Malena på Instagram.

Malena Ernmans Insta
Screenshot Malena Ernmans Instagram-story.

Det var tråkiga nyheter, men vi hoppas att både Malena och Beata kryar på sig så snabbt som möjligt!

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons