LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Maken Robertos svartsjuka efter Anna Books oväntade kyss

09 jul, 2017 
Lina Arvidsson
Anna Book och maken Roberto Toledano har det bättre än någonsin. Men när Anna blev kysst av ingen mindre än Ricky Martin surnade Roberto till ordentligt.
Annons

Sångerskan Anna Book, 46, och maken Roberto Toledano, 48, har varit gifta i 16 år. Men trots det är de inte immuna mot svartsjuka. I podcasten Livshjulet berättar Anna om när hennes möte med sångaren Ricky Martin ledde till att maken blev ordentligt sotis.

– Ricky Martin har ju kysst mig, vet du. Och touchat mitt ena bröst, berättar Anna Book för en häpen Anna Hegestrand.

– Jag var av en händelse på Åhlens och såg av en händelse massor av vackra flickor i alla åldrar. Och jag bara, oh my god, var kommer alla de här vackra flickorna och kvinnorna ifrån? fortsätter Melodifestivalen-stjärnan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det visade sig att den stora mängden fans berodde på att Ricky Martin var på besök i stan och skulle anlända till varuhuset. Anna Book ställde sig genast i kön för att träffa superstjärnan.

Det blev varma känslor när Ricky Martin träffade Anna Book under ett Sverige-besök.
Det blev varma känslor när Ricky Martin träffade Anna Book under ett Sverige-besök.

– Så jag kom längst fram i kön och så får jag träffa Ricky Martin och när jag ser honom så börjar jag bara snacka spanska med honom. “Hej Ricky! Välkommen till Stockholm. Hur mår du snygging?”, berättar Anna Book.

Stjärnan blev så glad över att höra spanska så han förärade Anna Book med en puss.

– Så han ställer sig upp och bara “Är det en spanjorska?“. Så tog han tag i mig och bara *moah* mitt på munnen. Han kysste mig mitt på munnen! Roberto var svartsjuk i ett år, tror jag. Han var skitsur, säger Anna Book.

Anna Hegestand frågar om svartsjukan avtog när Ricky Martin kom ut som gay.

– Men jag sa ju redan då, ’han gillar ju inte tjejer, fattar du väl’, säger Anna Book och skrattar.

 

FOTO: IBL

Annons