Maken Kamrans reaktion på Maria Montazamis förändring

Maria Montazami visar upp nya, korta frisyren i Svenska Hollywoodfruar.

Maria Montazami har varit med i Svenska Hollywoodfruar i TV3 i tio år.
Nu visar hon för första gången en ny sida av sig själv.
”Allt slängs i soppåsen”, säger hon.

Årets säsong av Svenska Hollywoodfruar är i full gång på TV3. Veteranen Maria Montazami, 53, är självklart med i år igen. Sedan programmet började sändas 2009 har tv-tittarna fått följa hennes liv med maken Kamran Montazami och barnen Sara, 28, Hanna, 25, Emma, 22, Nicholas, 21. Faktum är att Maria är den enda av fruarna som varit med i alla säsonger av Svenska Hollywoodfruar.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Under åren med Svenska Hollywoodfruar har Maria Montazami rockat en rejäl, blond kalufs. En stor del av det maffiga håret består av löshår som ordnas av en proffsig stylist.

I veckans avsnitt av Svenska Hollywoodfruar hände något minst sagt oväntat. Maria Montazami visade upp sin blonda frisyr – utan löshår.

– Idag tänker jag att bjuda på någonting som kanske nästan för er blir som en bakelse. Jag kommer faktiskt att ta av mitt hår. För håret blir ju gammalt också. Så idag ska jag ta av mig det här, allt slängs i soppåsen och imorgon får jag nylevererat hår, säger hon och fortsätter:

– Jag tycker att den här frisyren är en del av mig. Jag har haft den här frisyren sedan jag skaffade extentions.

För att fira den speciella tilldragelsen öppnar Maria Montazami en flaska champagne för sig och sin frisör som kommer hem till henne.

Förvånad make

När allt löshår är urtaget har Maria Montazami en betydligt kortare frisyr. De blonda lockarna når henne knappt till axlarna.

När maken Kamran Montazami kommer hem får han sig en överraskning när han får se sin frus nya look.

– Gillar du mitt hår? säger Maria på engelska.

– Vad har du gjort? Det ser jättebra ut, jag gillar det, svarar Kamran.

Men den korta frisyren varade dock bara i ett dygn innan det nya löshåret anlände.

sin blogg har Maria Montazami visat upp hur hennes frisyr ser ut idag. Hon skriver också att hon måste låta håret återhämta sig efter att ha blivit lockat mycket.

“Festlig klänning jag har med mitt nya hårband. Jag såg att det är populärt i Sverige med stora hårband så jag hoppade på trenden direkt. Passar perfekt för mig nu när jag ska låta mitt hår få lite ny energi (inte locka det så mycket)“, skriver Maria Montazami på bloggen.

FOTO: TV3, Charlotte Brunzell/TT