TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Makarna Herrey förnyar löftena – efter två tuffa separationer

18 okt, 2017 
AvOla Brising
Efter 30 års äktenskap är kärleken starkare än någonsin. Nu panerar de nyblivna morföräldrarna att förnya sina äktenskapslöften på Maldiverna.
Annons

Richard Herrey, 53, och hustrun Marie Herrey, 49, har varit gifta i drygt 30 år och har döttrarna Mirelle, 29, och Melina, 27, tillsammans. Dessutom blev de förra året morföräldrar då dottern Melina fick sonen Liam. Och som i alla förhållanden och äktenskap har de både haft sina toppar och dalar.

2008 valde de att bo på olika håll för att fundera över sin relation, innan de till slut hittade tillbaka till varandra med hjälp av parterapi.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi är så gamla nu och vill inte vara från varandra, förklarade Richard då.

Men 2015 valde paret för andra gången, att gå skilda vägar.

– Det är jobbigt just nu, jag vet vet inte vad jag ska säga, sa Marie till Hänt.

Makarnas andra separation var dock kortvarig. Redan i december 2015 hade kärleken fått en nytändning då Richard friade till Marie på en kändisfest på Hard Rock Café i Stockholm, där han jobbar som general manager.

Orsaken till frieriet var att han aldrig friade innan de gifte sig för 30 år sedan. Men nu visar det sig att detta frieri även kommer att resultera i att makarna förnyar sina äktenskapslöften.

Richard berättar i Aftonbladet att det kommer ske efter nyår under en semesterresa till Maldiverna:

– Det känns fantastiskt och Marie fyller femtio i januari så vi slår ihop det. Barnen har velat att vi ska göra något tillsammans så vi passar på att umgås alla barn och barnbarn, fira Marie och sen göra det här.

Och Richard Herrey verkar den här gången mer säker än någonsin, på att kärleken ska hålla.

– Jag känner mig mer kär i Marie nu än för trettio år sedan, säger han.

Foto: IBL

Annons