LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maja Nilsson Lindelöfs äktenskapsförord med Victor – det händer om de skiljer sig

23 nov, 2023 
Maja och Victor Nilsson Lindelöf
Maja Nilsson Lindelöf hade ett tydligt krav när hon gifte sig med fotbollsspelaren Victor.
I Fördomspodden berättar hon om deras beslut att inte ha något äktenskapsförord.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maja Nilsson Lindelöf om livet som tvåbarnsmamma: ”Livet går…”Brand logo
Maja Nilsson Lindelöf om livet som tvåbarnsmamma: ”Livet går…”

Maja Nilsson Lindelöf, 29, och Victor Nilsson Lindelöf, 29, har varit ihop i över tio år. De är båda från Västerås men det var faktiskt i Stockholm som de träffades för första gången. I Sommar i P1 har Maja berättat att någonting i henne sa åt henne att vända sig om – och där stod han.

– Med Ray-Bans på sitt rakade huvud, vit uppkavlad skjorta och en Heineken i handen. Min framtida man, pappan till mina barn. Jag visste det där och då, även fast jag inte visste vad människan hette, men där var han, Victor.

Och nu, många år senare, är de gifta och har två barn ihop!

Därför har makarna Nilsson Lindelöf inget äktenskapsförord

Familjen Lindelöfs vardag är inte riktigt som alla andras. Victor har ett miljonkontrakt med Manchester United F.C och därmed kan de upprätthålla en viss levnadsstandard.

Annons

Men vad skulle egentligen hända om Victor och Maja valde att gå skilda vägar? När hon gästar Fördomspodden avslöjar hon att de faktiskt inte har ett äktenskapsförord och att det finns flera anledningar till detta.

– Vi har sett på så nära håll hur våra kompisar i fotbollsvärlden har skrivit äktenskapsförord och jag har tyckt att det är helt jävla orimligt. Så vi hade inte ens samtal om det jag och Victor, jag tror han visste vad jag tyckte, säger hon i podden.

Maja har flyttat med Victor dit fotbollen leder honom och har därmed gjort uppoffringar för att hålla samman deras familj.

– Jag tänker också att jag inte kommer vara med på allt det här och stötta allt det här för att han sen hittar en 25-åring och drar, säger hon.

Maja Nilsson Lindelöf om flytten – har en deal med maken Victor

Den dag så Victor Nilsson Lindelöf lägger fotbollsskorna på hyllan blir det andra bullar. Då är det nämligen Majas tur att bestämma var de ska bo, avslöjar hon i Fördomspodden.

Hustrun verkar dock inte ha landat i var familjen kommer slå rot den dagen. Men det verkar onekligen som att hon redan har börjat fundera på detta!

– Ena dagen känner vi för Sverige och Stockholm. Men vi har bott utomlands i tio år nu, så desto mer man bor utomlands, desto mer uppskattar man det livet, säger Maja Nilsson Lindelöf.

FOTO: Maja Suslin/TT, Youtube

Annons