LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magnus Ugglas beslut med dolda frun Louise – tagit avstånd helt

29 jan, 2024 
Magnus Uggla och hustrun Louise Uggla har varit gifta sedan 1990. Trots det är det ytterst sällan vi får se något av Louise. Det är klart och tydligt att hon har tagit ett avstånd från offentligheten!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lena Olins dotter Tora stoppad – misstogs för att vara sin mammaBrand logo
Lena Olins dotter Tora stoppad – misstogs för att vara sin mamma

Folkkära Magnus Uggla, 69, och hustrun Louise ”Lollo” Uggla, 62, gifte sig år 1990 och har två gemensamma barn. 34-åriga Agnes och 28-åriga Ruben. Magnus har även dottern Emelie, 45, från sitt förhållande med Ann Furelid.

Magnus har i många år varit en av Sveriges absolut största och mest framgångsrika artister. Men trots det har han under åren varit extremt mån om att hålla familjen utanför rampljuset. Så pass att vi nästintill aldrig ens har sett en bild på Magnus och Lollo ihop.

Annons

Det är klart och tydligt att Louise har tagit ett stort avstånd från offentligheten.

Första bilden på Magnus Uggla och frun Lollo ihop

Året var 2021 när paret för, vad vi tror är första gången, fångades på bild tillsammans. Det var nämligen vid medaljutdelningen på Kungliga slottet i Stockholm, då både Magnus och Lena Philipsson fick ta emot medaljen Litteris et Artibus ur självaste kungens hand.

Den speciella stunden förevigades med en video, som därefter hamnade på Lenas Instagram. Där syntes Magnus och Lollo mingla runt på den kungliga tillställningen med ett glas champagne i handen.

”En dag på slottet med Agneta Christiernin och Magnus Uggla med fru Lollo. Lite pirrigt och mycket högtidligt. Det var längesedan man stod så rak i ryggen. Tack så mycket, Kungen!”, skrev Lena då.

Instagram

Så lever Magnus och Lollo Uggla idag

Men utöver det finns det alltså inga offentliga bilder på paret ihop. Faktum är att den senaste bilden som finns på Lollo på bildbyrån TT:s arkiv är tagen från Rocktågets premiär i Vadstena – år 1994! Där man ser Lollo ihop med dottern Agnes.

Annons
Det är Rocktågspremiär i Vadstena och i publiken finns Magnus Ugglas fru Louise Uggla och deras dotter Agnes, fyra år.MAGNUS FOND / TT

I skrivande stund är Magnus och Lollo inne på sitt 34:e år som gifta. Under barnens uppväxt bodde paret i Danderyd i en fashionabel villa med pool alldeles vid vattnet. Idag är Magnus och Lollo däremot skrivna på en adress på Östermalm i Stockholm.

FOTO: TV4Play / MAGNUS FOND / TT

Annons