Magnus Samuelssons son David: Så ser han ut idag

Magnus Samuelsson tog hem hela Let's dance 2009.
I publiken satt den då 7-åriga sonen David.
Så ser han ut idag!

Magnus Samuelsson, 50, en gång världens starkaste starkaste man, har inte bara en styrka utöver det vanliga. I Let’s dance 2009 visade han hela Sverige att han även har taktkänsla. Styrkemannen tog hela Sverige med storm och vann också hela tävlingen tillsammans med danspartnern Annika Sjöö!

Förra året, ett decennium, mindes han tillbaka på framgången.

“Idag är det tio år sedan den där magiska kvällen med Annika och jag vann Let’s dance! När jag ser tillbaka på programmet, har av någon anledning all svett och frustration försvunnit! Kvar är bara ett stort leende”, skrev Magnus på Instagram.

År 2015 var han tillbaka i Let’s dance-studion för jubileumsupplagan. Och än en gång visade Magnus att han är en riktig dansman. Den här gången slutade han på en tredjeplats.

Magnus, som stöttades av hustrun Kristin, 47, och barnen David och Sara, då 7 och 4 år gamla, firades stort i hemkommunen Kisa i samband med Let’s dance-vinsten 2009.

Det har gått elva år sedan succén i TV4-programmet. Magnus Samuelsson har gått vidare, och visst har han fått användning för dansen. Två år senare syntes han i SVT:s kriminalserie Misterioso och 2016 var han aktuell i showen Bamse och världens starkaste man. Matchen mot Bamse förlorade Magnus föga förvånande…

Likheten mellan Magnus Samuelsson och sonen David

Oavsett vad Magnus tagit sig an, styrketävlingar, dans eller film, har familjen alltid varit det viktigaste.

– Jag är evinnerligt tacksam över den familjen jag har och det stöd jag alltid har fått hemifrån. Det är det som har gjort det möjligt, sa han till Expressen 2011.

– Det har alltid varit jag som har synts och hörts, men det är ett helt team bakom som gör det möjligt för mig att synas och höras.

Sonen David fyllde 18 i år i februari.

Och visst verkar styrkegenen ha gått i arv.

”Är det en bra eller dålig sak när din son ringer och säger att han brutit någons arm i armbrytning? Det är självklart dåligt, men det känns igen på något sätt?”, skrev han förra året till en bild på sonen.

FOTO: TT

Senaste nytt