ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Magnus Samuelssons familjelycka – orden till dottern: ”Vill berätta”

20 jun, 2023 
Daniel Sörensen
Magnus Samuelssons familjelycka – orden till dottern Sara: ”Vill berätta”.
Magnus Samuelsson var en gång i tiden världens starkaste man.
Men han är också världens gosigaste krambjörn.
Instagram avslöjar han den stora familjelyckan – med dessa fina ord till dottern Sara:
Bara Gud vet hur mycket jag älskar dig!”.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

William Karlsson firade Stanley Cup-segern med sonen i pokalenBrand logo
William Karlsson firade Stanley Cup-segern med sonen i pokalen

Muskelknutten Magnus Samuelsson, 53, från Östergötland var under delar av 90-talet en av världens starkaste människor. Mellan 1995 och 2008 var han med i tio stycken VM-finaler i tävlingen Världens starkaste man och 1998 tog han förstaplatsen.

Hans fysiska och mentala styrka gjorde honom framgångsrik inom sin sport, strongman, och det gjorde honom också enormt älskad hemma i Sverige.

Vann Let's dance 2009 med Annika Sjöö

– Dels började kroppen viska om att det kanske började bli dags, men det som gjorde att jag verkligen la av var nog att min kompis Niklas (Hult) försvann ur livet, att min bror (Torbjörn Samuelsson) hade slutat att tävla och att frugan (Kristin Samuelsson, 50) var hemma med barnen, har han tidigare berättat i en intervju med Corren.

Magnus Samuelsson med frun Kristin.
Magnus Samuelsson med frun Kristin.

När han inte längre hade någon att dela tävlandet med tyckte han helt enkelt inte att det var lika roligt längre. I stället satsade han på en karriär inom film och tv. Han har bland annat synts i Fångarna på fortet, Hem till Midgård och i flera Arne Dahl-deckare. Men för den breda tv-publiken är han kanske mest känd för sin roll i Gåsmamman och för sin seger i Let's Dance 2009, då han dansade hem förstaplatsen ihop med Annika Sjöö.

Annons

Visade upp dotterns firande

Till vardags bor han hemma i östgötska Tidersrum, en plats han tillbringat hela sitt liv i, med frun Kristin. De har barnen David, 21, och Sara, 18, ihop. I förra veckan visade han upp sina ungar på Instagram – i ett inlägg som handlade om att Sara hade tagit studenten.

Magnus, frun Katrin och dottern Sara som precis tagit studenten. Grattis!
Magnus, frun Katrin och dottern Sara som precis tagit studenten. Grattis!

Gratulerar SARA. Bara Gud vet hur mycket jag älskar dig! Jag vill fortfarande lära dig en miljon saker, vill berätta en miljon historier för dig. Men inte i dag. I dag ska jag bara stå bredvid min fru, med en klump i halsen, och se när du tar studenten. Go girl go!”, skriver familjefadern.

Annons
Yippi! Ett steg ut i vuxenlivet för Sara Samuelsson.
Yippi! Ett steg ut i vuxenlivet för Sara Samuelsson.

I bildserien kan man se hur Magnus Samuelsson håller upp ett klassiskt studentplakat föreställande dottern Sara som liten. Även hennes storebror David och mamman Kristin visar upp sig. Sedan bjuder Samuelsson även på ett gammalt foto från när barnen var små.

Hela familjen Samuelsson samlad, någon gång för cirka 15 år sedan.
Hela familjen Samuelsson samlad, någon gång för cirka 15 år sedan.

FOTO: DPPA/SipaUSA/TT, Instagram

Annons