LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Magnus Hedmans sorg efter Isak Graafs död

28 jun, 2020 
Linnea Lundgren
Det var snart sex år sedan Magdalena Gaafs son Isak dog i en fruktansvärd olycka.
Nu berättar Magnus Hedman om sorgen efter bonussonen.
"Det finns saker jag aldrig kommer förstå eller förlika mig med", skriver han i ett inlägg på Instagram.
Annons

25 augusti 2014 kom beskedet.

Magdalena Graafs förstfödde son Isak hade då gått bort efter att ha ramlat ner från en balkong. Magdalena har tidigare berättat om att Isak hade Aspbergers och började självmedicinera i tidig ålder och led av drogproblematik. Isak blev bara 19 år gammal.

– Många tror att när någon går bort så vill man inte prata om det. Men att få prata om Isak och få berätta historier är som att få tillbaka honom i några sekunder, har Magdalena tidigare sagt om sorgen efter sonens död.

Magdalena var tidigare gift med Magnus Hedman som hon även har sonen Lance Hedman Graaf tillsammans med. Magnus fungerade även som en bonuspappa åt Isak innan hans död.

Stora sorgen efter Isaks död

Och trots att Magdalena i intervjuer berättat att hon lärt sig leva med sin sons död finns det vissa sår som tiden inte kan läka. I ett öppenhjärtligt inlägg på Instagram delar nu Magnus med sig av känslorna efter att ha besökt Isaks grav.

Annons

“Vi på jorden saknar ditt leende och stora hjärta. Att få ta del av dina drömmar och saker du tyckte om var så spännande och spred så mycket glädje inombords hos mig.”, skriver Magnus om den enorma saknaden och fortsätter:

“Jag får mina stunder med dig här nere på jorden och jag vet att du kommer ha dukat upp ett fint matbord med din och min favoritmat när jag gjort mitt. Jag vet att jag först då kommer att förstå och förlika mig med svaren”.

Led av narkotikamissbruk

Magnus har själv berättat om sitt amfetamin- och kokainmissbruk och efter att han diagnostiserades med adhd fick han ett återfall.

– Faktum är att de testade att medicinera mig, men inte vid ett enda tillfälle tog jag rätt dos. Alltså inte en enda gång. Så fort jag fick medicinen i mig så ville jag ha mer, och det är en del av sjukdomen. Den här fysiska allergin som säger: tar jag en öl, så vet inte jag när jag kommer att sluta. Adhd-medicinen ledde in mig till att må mycket sämre som människa, sa Magnus Hedman tidigare i år i TV4:s Nyhetsmorgon.

I inlägget på Instagram kan man se hur Magnus Hedman lagt en dosa snus på Isaks grav.

“Tills dess ska jag minnas och fortsätta ha mina stunder med dig när jag som minst anar det. Älskar dig och hoppas snusen smakar”, avslutar han inlägget.

FOTO: TT/Instagram 

Annons