LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magnus Hedmans ord till Filip Larsson – efter uppbrottet

12 jun, 2020 
Magnus Hedman, Magdalena Graaf och Filip Larsson
Magdalena Graaf och Filip Larsson är nu särbos men spenderar mycket tid tillsammans.
Nyligen tog Filip ett beslut med bonussönerna Lance Hedman Graaf och Tristan Hedman Graaf.
Detta är nu något som Magdalenas ex-make Magnus Hedman valt att kommentera.
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Magdalena Graaf, 44, var tidigare gift med fotbollslegendaren Magnus Hedman, 47, efter att ha träffat honom på Gotland.  Efter att ha varit ett av kändis-Sveriges hetaste par under flera års tid, bestämde de sig för att skiljas 2008. Skilsmässan blev en bråkig historia och precis som förhållandet ledde även den till en hel del rubriker. Men idag syns Magnus umgås med ex-frun och de gemensamma Lance Hedman, 19, och Tristan Hedman, 15.

Magdalenas återförening med Filip

Efter uppbrottet från Magnus fann Magdalena kärleken i Filip Larsson, 46. Tillsammans spenderade paret hela 10 år tillsammans innan de i maj beslutade sig för att bryta upp. Det var genom ett blogginlägg som Magdalena avslöjade parets beslut. I inlägget förklarade hon att det hade genomgått mycket i sin relation men att det nu var dags att gå åt varsitt håll.

Magdalena och Filip visade sig dock ha svårt att hålla sig ifrån varandra. Under de senaste veckorna har de flitigt synts umgås tillsammans och nyligen avslöjade dessutom Magdalena att paret funderade på att ändra relationstatusen.

Annons

”Ok! Vi funderar på att ändra ”skilda” till särbo i kväll . Vi får se vad som händer. Det finns inget groll eller ovänskap i botten. Bara ömsesidig kärlek och respekt. Det kan bli vi igen eller inte.. vi kör två dagars betänketid”, skrev hon på sin blogg.

När kvällen var kommen visade sig så vara fallet. Magdalena skrev då nämligen ett blogginlägg där hon förklarade hur mycket hon älskade sitt liv som särbo. Eftersom att särbo är benämningen för en relation där man befinner sig under äktenskapsliknande förhållande men inte bor i samma hushåll, verkar det nu som att Magdalena och Filip återigen är tillsammans.

Magnus Hedmans ord om Filips beslut

Nyligen spenderade Magdalena och Filip en somrig helg tillsammans där Filip tog med sig bonussönerna ut på en fisketur. Detta visade sig vara något som även Magnus Hedman gärna ville kommentera. I ett inlägg på Instagram valde han nämligen att dela bilden på sönerna och skriva om Filips beslut.

Killarna ute på fisketur och känslan som sprider sig i min kropp när jag ser de så här glada är obeskrivlig.
Tack Filip Larsson för att du tog med dem ut på sjön. #tacksam”, skriver Magnus till en bild på sönerna.

FOTO: Sven Lindwall/TT/Eero Hannukainen/TT

Annons