Magnus Hedmans ord om Magdalena Graafs fästman Filip

Magnus Hedman och Magdalena Graaf

Magdalena Graaf och Magnus Hedman skilde sig 2008.
Nu berättar Magnus vad han egentligen tycker om ex-hustruns fästman Filip Larsson.
– Han är en fantastisk människa, säger han.

Tv-profilen Magdalena Graaf, 43, och kärleken Filip Larsson har varit ett par i tio år. 2012 förlovade de sig men ännu har det inte vaknats bröllop. I våras kom Magdalena med ett nytt besked om planerna.

”10 år firar vi nästa år. Då ska vi gifta oss. Ha en stor fest och hylla kärleken vi känner för varandra”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

Beskedet kom ett par år efter att Magdalena och Filip genomgått en kris i sin relation. Till slut bestämde de sig båda för att satsa helhjärtat på förhållandet.

”När vi tog beslutet att bli gamla tillsammans, kände vi båda en enorm lättnad. Det är vi, vi mot världen. PRECIS SÅ HÄR, ska livet vara. Och vi är menade för varandra.”

Så är Magdalena och Magnus relation idag

Filip Larsson och Magdalena Graaf har sönerna Charlie, 8, och Louie, 3, ihop.

Magdalena har även varit gift med Magnus Hedman, 46, men 2008 valde de att gå skilda vägar efter tio år som gifta. Tillsammans har de barnen Lance Hedman, 19, och Tristan Hedman, 15.

Skilsmässan var rejält dramatisk och kantades av bråk, men idag verkar ex-makarna trivas i varandras sällskap.

– Vår relation idag har aldrig varit bättre, jag brukar skoja med Magnus och säga ”den där jäkla Magnus du är idag, varför var du inte han när vi var gifta med varandra?”. Det hade varit grymt, sa Magdalena i ett avsnitt av realityserien Systrarna Graaf.

Magnus Hedmans ord om Filip Larsson

Det är inte bara mamma Magdalena som har en realityserie. I Lance vs livet får tittarna följa sonen Lance och hans bästa vän Linton Calmroth. I dagens avsnitt får tittarna hänga på när Lance hjälper sin bonuspappa Filip på Autoropadagarna i Båstad. Magdalena Graaf berättar då om sonens relation med Filip Larsson.

– Lance och Filips relation, den har funnits i över tio års tid. Och jag tror att i alla vändor vi har haft så har Filip varit lite av tryggheten för Lance, säger hon.

Även Magdalenas ex-make, Magnus Hedman, är tacksam över att Filip finns i sonens liv.

– Filip är ju superviktig för barnen och för Maggan, det är inget snack om det. Han är en fantastisk människa som verkligen har tagit dem under sina vingar, säger Magnus och fortsätter:

– Jag tycker att han har fått mycket av Filip och deras relation är rolig på så sätt att de åker iväg och gör sina grejer med bilar och såna där saker. Det tycker jag är suveränt.

Lance vs Livet sänds på tisdagar på Viafree och Viaplay.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT