LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magnus Hedmans ord efter Martin Melins bild med Magdalena Graaf

12 jul, 2020 
Martin Melin. Magdalena Graaf och Magnus Hedman
Magdalena Graaf och Martin Melin syntes spendera lördagskvällen ihop.
Nu väljer Magdalenas ex-make Magnus Hedman att kommentera händelsen.
Annons
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla Läckberg

I maj avslöjade Magdalena Graaf, 44, och Filip Larsson, 46, att de gått skilda vägar – efter tio år tillsammans. Planen hade tidigare varit att gifta sig i år men istället uppgav det forna paret att de beslutat sig för att avsluta relationen. Detta var ett beslut som tagits sedan en längre tid tillbaka och Magdalena förklarade att uppbrottet var vänskapligt. Sedan dess har hon uppdaterat sina följare om det nya livet som väntade efter relationens slut. Magdalena har bland annat köpt sig ett nytt hus, där bara hon kommer att bo.

Magdalenas relation med Magnus Hedman

Innan Magdalena fann kärleken i Filip hade hon en relation med det tidigare fotbollsproffset Magnus Hedman, 47. Magdalena och Magnus träffades på Gotland och kärlek uppstod snabbt. År 1999 gifte de sig men nio år efter bröllopet beslutade de sig för att ansöka om skilsmässa.

Skilsmässan blev en bråkig historia och precis som förhållandet ledde även den till en hel del rubriker. Men idag syns Magnus umgås titt som tätt med ex-frun och de gemensamma Lance Hedman, 19, och Tristan Hedman, 15.

Annons

Martin Melins drag med Magdalena

Härom dagen avslöjade polisen och tv-profilen Martin Melin, 47, sin okända relation till Magdalena Graaf. Duon befann sig nämligen båda i Göteborg när de plötsligt sprang på varandra. Under lördagskvällen delade Martin med sig av en bild på sig och Magdalena. Till bilden skrev en del drös med smickrande ord.

I ett meddelande till Hänt förklarade Martin att han och Magdalena har känt varandra i över 20 år och att det just under lördagskvällen hade sprungit på varandra. Trots komplimangerna om Magdalenas utseende och personlighet, som kunde läsas i inlägget, så menade Martin att det endast var vänskap mellan dem. I samma meddelande berättar han nämligen sanningen om ordvalen.

Hon hade önskemål på vad jag skulle skriva”, skriver Martin till Hänt.

Magnus Hedmans ord om relationen

Under bilden på Magdalena och Martin har flera av Martins följare kommenterat att duon ser bra ut tillsammans.

”Så fina ni är tillsammans”, skriver en följare.

”Bästa kombon”, skriver en annan.

Någon annan som lämnat en hälsning i kommentarsfältet, är Magdalenas ex-make Magnus. Han visar sig inte riktigt tycka att Martin Melin har samma tur, gällande att ha sprungit på Magdalena, som Martin själv uttryckt i inlägget.

Stackars dig”, skriver Magnus Hedman i en kommentar, som fått över 180 gilla-markeringar.

Annons