LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magnus Hedmans nya avslöjande om stora familjelyckan

02 aug, 2020 
AvLovisa Ström
Magnus Hedman
För några veckor sedan fick Magnus Hedman en ny familjemedlem.
I ett inlägg på Instagram hyllar han nu den lilla krabaten.
”Så otroligt glada och tacksamma för dig”, skriver han.
Annons
Allt om Lance HedmanBrand logo
Allt om Lance Hedman

Den tidigare fotbollsmålvakten Magnus Hedman, 47, har fått ännu ett tillskott i familjen. På hans Instagram har han stolt visat upp den lilla krabaten många gånger, och hans följare jublar lika mycket varje gång. Nu lägger han upp ännu ett inlägg om honom, och berättar på vilket sätt han har förändrat hans liv.

Magnus var tidigare gift med modellen Magdalena Graaf, 44, tills de efter nio år som äkta makar bestämde sig för att gå skilda vägar. Under deras tid tillsammans hann de få sonen Lance Hedman Graaf, 20, och några år efter det fick de även sonen Tristan Hedman, 15. För 11 veckor sedan hintade Magnus om att ännu en familjemedlem var på väg.

”Man kan bli blixtförälskad vid 47 års ålder. Fyra veckor gamla och ja… jag vill och hoppas”, skrev han då under en bild på en kull bestående av sex rottweilervalpar.

Magnus Hedman om nytillskottet

Och alldeles riktigt. Två veckor senare la han upp ytterligare en bild, den gången med bara en hund i sin famn, och avslöjade att hunden på bilden snart skulle få följa med honom hem.

Annons

“Den här lilla krabaten som nu är 6 veckor kom tillbaka å tillbaka när jag besökte kullen igår. Det finns en mening med saker. Två veckor kvar, sen får han komma till oss.”

Hunden heter Titus, och efter den stora dagen då han fick komma hem till sin husse har man kunnat se honom på Magnus sociala medier en hel del. Magnus har flera gånger uttryckt hur Titus har förändrats hans liv.

”Är så otroligt glada och tacksamma”

Det är på Instagram som Magnus nu hyllar den nya familjemedlemmen ännu en gång. Under en bild på Titus skriver han:

”Vi är så otroligt glada och tacksamma för dig Titus. Snacka om att han lyft mitt mående och ansvarskänsla x antal nivåer till!”

Och det är inte bara Magnus som känner kärlek till den lilla varelsen. I kommentarsfältet finns det nämligen nästan 100 kommentarer från olika människor som uttrycker sin förtjusning över hunden.

”Meeeen, jag döööör vad söt. Har haft två rottisar. Underbara hundar”, skriver en.

”Jättefin och vilka härliga björntassar”, skriver en annan.

 

Titus har nu blivit 15 veckor gammal och Magnus har fixat ett eget Instagram-konto till honom. Kontot har just nu över 1000 följare, och både sonen Lance och den tidigare hustrun Magdalena är trogna följare.

”15 veckor gammal Rottweiler. Älskar att bita på allt och sova överallt. Ett feelgood konto helt enkelt”, står det i biografin.

Annons