LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magnus Hedmans familjelycka efter uppbrottet från Magdalena

15 jun, 2020 
Magnus Hedman och Magdalena Graaf
Magnus Hedman och Magdalena Graaf gick skilda vägar 2008.
Nu visar Magnus upp sin stora familjelycka på Instagram.
”Cirkeln sluten...”, skriver han i inlägget.
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Tidigare fotbollsproffset Magnus Hedman, 47, och tv-profilen Magdalena Graaf, 44, träffades på Gotland. Kärlek uppstod snabbt och paret gifte sig 1999. Relationen kom att väcka stora rubriker i media under årens gång, 2008 kom beslutet att paret går skilda vägar.

Skilsmässan blev en bråkig historia och precis som förhållandet ledde även den till en hel del rubriker. Men idag syns Magnus umgås titt som tätt med ex-frun och de gemensamma Lance Hedman, 19, och Tristan Hedman, 15.

Magnus kärleksliv under åren

Under årens gång har Magnus även haft en flirt med artisten Linda Bengtzing, 45. Det var runt 2006 som Linda och Magnus hade en uppmärksammad romans. Men förhållandet tog slut när Magnus gick tillbaka till hustrun Magdalena Graaf.

– Han behandlade verkligen inte mig okej. Inte så att han slog mig eller så, han var väldigt fin. Vi var kära på riktigt. Det var mer inför media och Magdalena, de hade inte gjort klart, sa Linda när hon gästade Nemo Hedéns podcast Nemo möter en vän förra året.

Annons

Magnus fann sedan kärleken på nytt, denna gång i Karin Ahl och lyckan var total.

– Karin är en hårt arbetande tjej med fantastiska värderingar. Vi har gått väldigt varsamt fram och haft många samtal för att lära känna varandra, berättade han få för Hänt.

Visar upp familjelyckan

Även om Magnus och Karin synts ihop på offentliga tillställningar så är han inte allt för öppen om sitt kärleksliv. På hans Instagram-konto delar han ibland med sig av glimtar ifrån sitt liv.

Nyligen beslutade sig Magnus för att skaffa en hundvalp. Titus, som den lilla hunden heter, har fyllt Magnus hjärta med kärlek. Under helgen var det dags för sönerna Lance och Tristan att hälsa på familjens nya tillskott.

Då cirkeln sluten…Nu har Titus fått träffa Tristan och Lance. Kärleksfulla möten som kommer leda till de finaste av relationer i vått och torrt. En dag i taget…”, skriver Magnus Hedman till en bild på sönerna och hunden.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Peter Wixtröm/TT

Annons