LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magnus Hedman har hittat rätt: "Gick in i ett förhållande för fort"

02 apr, 2015 
AvLisa Nylén
Sönerna Tristan och Lancelot och flickvännen Karin Ahl ger Magnus Hedman styrka.
Annons

En gång i tiden var Magnus Hedman, 42, firad målvakt men 2009 rasade allt. Det var då Magnus togs på bar gärning av polisen och dömdes för ringa dopningsbrott. Detta var bara en i raden av många skandaler som idrottsmannen hamnade i.

– Det har varit en sjukt jobbig tid. En match med livet som insats, säger han till Extra.

Förra året delade han med sig av alla problem i boken När ljusen släckts och han är idag en flitigt anlitad föreläsare. Efter att en tid ha tvingats leva på minimilön och bott i andra hand i en etta har han nu flyttat in i en femrummare på fashionabla Östermalm i Stockholm. Dessutom har han välkomnats tillbaka till TV4, från vilka han omedelbart fick sparken efter dopningsskandalen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var väldigt känslomässigt att gå in genom entrén. Symboliskt. Efter alla löpsedlar, artiklar och sömnlösa nätter. Ett otroligt kvitto på att jag tog mig igenom det här.

Idag är Magnus Hedman på rätt köl igen med ny kärlek och många uppdrag som föreläsare.

Magnus har dessutom hittat kärleken i Karin Ahl, 28, men de bor fortfarande på skilda adresser.

– Förr var jag alltid lite tidig att hoppa in i ett förhållande. Trots att jag inte var redo att ge så mycket av mig själv som jag är i dag, säger han men är inte främmande för att bli sambo så småningom.

Annons

– Vi umgås ju hela tiden så hon är ju nästan alltid här. Det känns jättebra.

I augusti rubbades dock Magnus tillvaro igen, då hans bonusson Isak, vars mamma är exfrun Magdalena Graaf, 39, tragiskt dog endast 19 år ung.

– Nu står jag här bara med orden och jag orkar inte skriva mer än att jag älskar dig upp till himlen där jag vet att du har det bra. Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat! Vi ses snart älskade Isak, skrev Magnus på Instagram.

Nästan på dagen ett år tidigare hade hans mamma Aneth dött i Alzheimers.

– Jag tror på att låta sorgen ha sin plats. Att man ska låta tårarna falla, sa han då till Expressen.

Andra läser också:

Annons