LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magnus Carlssons stora glädjebesked – berättar själv

03 apr, 2023 
Magnus Carlsson
Magnus Carlsson har en härlig vår framför sig.
Nu berättar han själv om den fantastiska nyheten.
– Vi har ju vetat om det här länge, men har inte kunnat säga något, säger Magnus till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför kommer inte Magnus Carlsson skaffa barn: ”Vi har kommit fram till att...”Brand logo
Därför kommer inte Magnus Carlsson skaffa barn: ”Vi har kommit fram till att...”

Under Melodifestivalen 2023 fick vi se en riktig schlager-veteran återvända till scenen. Tillsammans med Linda Bengtzing, 39, bjöd nämligen Magnus Carlsson, 48, på ett riktigt shownummer. Det kom till och med att bli en kyss mellan Linda och Magnus, något som Magnus berättat för Hänt inte var planerat.

– Ja ja ja, det där var Linda Bengtzing i 180. Den var inte manus-skriven. Det var kul, jag kände bara “kör på!”, sa då Magnus till Hänt om händelsen.

Bara några veckor senare kom sedan beskedet om att duon nu ger sig ut på turné tillsammans. I mitten av maj är det premiär och sedan fortsätter showen En jäkla massa schlager hela vägen in i hösten.

Magnus Carlssons stora lycka över händelsen: ”Vi har ju vetat om det här länge”

I en intervju med Aftonbladet berättar nu Magnus om den stora lyckan över att åka ut på turnén.

Annons

– Det här känns vansinnigt kul. Vi har ju vetat om det här länge, men har inte kunnat säga något. Det har varit ett helsike men nu kan vi äntligen berätta. Redan innan Mello var showen och tänket igång, men när vi gjorde mellanakten föll alla pusselbitar på plats, säger han till tidningen.

Det utlovas bli en konsert som bjuder på både det ena och det andra.

Ödesbeskedet för Melodifestivalen – vill Magnus Carlsson tävla igen?

Senast Magnus tävlade i Melodifestivalen var 2015. Under årens gång har han tävlat både som soloartist men även med Alcazar samt Barbados. Men har vi sett honom som tävlande i programmet för sista gången? Så här svarar han på frågan gällande om han kan tänka sig att ställa upp igen.

– Det är en otrolig rolig bubbla att vara i och Mello ligger mig extremt varmt om hjärtat. Så ja, dyker det upp något så är jag öppen för en diskussion.

FOTO: TT

Annons