LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Magnus Carlssons fan utsatt för stöld – berättar om brottet

29 mar, 2023 
Simon Lundh
Magnus Carlsson
Magnus Carlsson är en Sveriges mest älskade artister.
Nu berättar han om kändiskapet baksida.
– Har blivit hemlös, säger artisten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför har inte Magnus Carlsson och Mats Carlsson firat sin bröllopsdagBrand logo
Därför har inte Magnus Carlsson och Mats Carlsson firat sin bröllopsdag

Magnus Carlsson, 48, kom nyss med glädjebeskedet att han ska ut på turné tillsammans med Linda Bengtzing. Denna turné kallar de för Schlagerbonanza deluxe.

Vi kan väl tänka oss att duon kommer att damma av några av Magnus mest klassiska låtar som till exempelvis Barbados-dängan Kom hem, och en och annan Alcazar-låt.

– Jag ser fram emot att komprimera ner bådas låtkataloger och presentera det för en schlagertokig publik. Om folk i publiken blir glada kan jag sjunga lungorna ur mig, säger Magnus Carlsson i en intervju med Expressen.

Magnus Carlsson om stölden – nu berättar han: ”Jävligt tråkigt”

Trots denna glädje är det inte bara lycka för artisten utan kändiskapet har också en tung baksida. Just nu är Magnus Carlsson inblandad i ett fall där en kvinna har blivit lurad av ett konto på sociala medier där en person har utgett sig för att vara honom.

– Det är jävligt tråkigt. De lyckades lura av henne allt hon äger och har, så hon har blivit hemlös nu. Hon upptäckte det när hon inte kunde betala sina räkningar, säger Magnus.

Annons

Magnus uppmanar de som följer honom på sociala medier att vara kritiska till det de ser så de kan undvika att bli lurade av potentiella bedragare via fejkkonton.

– Som känd artist kan man inte göra så mycket mer än att anmäla till sociala medier och berätta vad som har hänt, säger Magnus.

Magnus Carlssons stöd till offret

Magnus nämner också att man ska vara ihärdig när man har anmält och han hoppas att kvinnan får hjälp i fallet.

– Det gäller att inte ge sig, och jag är inte den som ger mig i första taget. Jag ska hålla mig uppdaterad och se till att hon får all hjälp hon behöver.

Magnus Carlsson har under sin karriär släppt tonvis med hits, både i Barbados och Alcazar. 2005 lämnade han Alcazar för att satsa på en solokarriär där han släppt hits som Melodifestivalen-dängan Möt mig i gamla stan. Magnus Carlsson har medverkat i sångtävlingen hela åtta gånger, och har som bäst en andraplacering vid två tillfällen, båda med Barbados.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Pontus Lundahl/TT

Annons