LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magnus Carlssons barnbesked – beslutet med maken Mats

09 sep, 2023 
Magnus Carlsson har varit gift med maken Mats i 17 år och
en önskan om att skaffa barn har funnits länge.
Nu kan Magnus komma med ett nytt barnbesked och även berätta om beslutet.
Annons
Skrattfest när Linda Bengtzing chockar Magnus CarlssonBrand logo
Skrattfest när Linda Bengtzing chockar Magnus Carlsson

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Magnus Carlsson fann kärleken i Mats Carlsson 2006 när de tränade på samma gym, det tog dock ett tag innan någon tog första steget. Eftersom Magnus trodde att Mats var upptagen då han var på gymmet med en tjej. Som senare visade sig vara en tjejkompis som till slut parade ihop dem.

Magnus Carlson om lyckan med maken Mats

Och bara tio månader senare var det dags för paret att gifta sig. När Hänt träffade Magnus i samband med Melodifestivalen 2023 berättade han om kärlekslyckan.

– Vi har varit gifta i 17 år nu och det har varit så himla mycket runt den här Melodifestivalen-cirkusen så vi har inte riktigt hunnit fira ordentligt. Men vi är ganska bra på att fira i vardagen också, det är middagar och lite sådant där mys. Men vi får ta en ordentlig middag när det här är över, sa Magnus då till Hänt.

Magnus Carlssons nya barnbesked med maken – beslutet för framtiden

Magnus och maken har varit öppna med längtan efter att skaffa barn via en surrogatmamma. I en ny intervju med Aftonbladet talar Magnus ut om hur statusen är idag och beslutet som han och Mats tagit för framtiden.

Annons

– Vi hade absolut en ambition. Men det är en sådan apparat utan dess like. Tiden gick och gick och till slut insåg vi att vi har det ganska bra som vi har det. Skaffar man barn måste man ju också göra avkall på annat.

Magnus berättar att tiden gick och lågan försvann genom åren när det kommer till just barnfrågan.

– Så nu är det vi två och vår hund Cooper. Senast i går sa vi att det känns jättebra.

Artisten berättar att de inte känner någon sorg, det är snarare skönt att ha landat i ett beslut.

– Nej, det är ingen sorg. Det känns snarare skönt att ha landat i ett beslut. Det var värre när vi velade och försökte, men stötte på patrull och frågetecken.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT, TV4

Annons