LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magnus Carlsson om relationen till Lotta Engberg: ”Hon är som hon är”

29 sep, 2023 
MAGNUS CARLSSON, LOTTA ENGBERG
Magnus Carlssons vänskap med Lotta Engberg går långt tillbaka i tiden.
Nu berättar han för Hänt om relationen dem emellan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Magnus Carlsson, 49, är en av Sveriges största artister och att han är en riktig schlager-ikon är ingen nyhet. I höst drar han ut på turné tillsammans med schlager-drottningen Linda Bengtzing, 49, med showen En jäkla massa schlager.

Magnus är uppe i en hektisk period där spelningar knappt hinner avslutas innan det är dags för nästa uppdrag.

– De går back to back. Så precis när jag är färdig med Se mig så hoppar jag in i repetitionerna för En jäkla massa schlager, så det är ingen fara, har Magnus förklarat för Hänt.

Magnus Carlssons relation till Lotta Engberg

Att Magnus har en framgångsrik karriär råder det med andra ord inga tvivel om. Någon annan som också har en lång och gedigen karriär är Lotta Engberg, 60.

Annons

Vid sidan av sin artistkarriär är ju Lotta Engberg programledare för Bingolotto samt sitt egna allsångsprogram Lotta på Liseberg. Förra veckan var det Magnus Carlsson och Linda Bengtzing som gästade henne i Bingolotto-studion och när Hänt når Magnus berättar han att det var ett kärt återseende att få träffa Lotta igen.

– Lotta är ju fantastisk, jag har både turnerat och gigat miljoner gånger med madame och det är lika kul varje gång. Och Lotta är ju som hon är, hon har ju en rävfarm bakom varje öra så man vet ju aldrig vad som dyker upp. Men det är man van vid, så hon är ju fantastisk, säger Magnus till Hänt.

Lotta Engbergs nya besked om karriären – då lägger hon ner

I en ny intervju med Aftonbladet får Lotta frågan om hur länge hon egentligen kommer köra på med Bingolotto, ett program som hon lett av och till sedan 2008. Snart är hon ju pensionär men nu berättar hon att hon planerar att köra på så länge hon orkar.

– Jag säger som jag alltid svarar: Så länge jag tycker att det är roligt och publiken tycker att det är roligt, säger hon och fortsätter:

– Och så länge man orkar. Jag har ju fyllt 60. Jag är ju snart pensionär.

LOTTA ENGBERG

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons