LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Magnus Carlsson flyr landet: "Vågar inte stanna"

14 sep, 2018 
Lina Arvidsson
Magnus Carlsson lämnar Hong Kong
Magnus Carlsson och maken Mats Carlsson bestämde sig för att fly från Hong Kong i rädsla för att hamna mitt i en tyfon.
Annons

Alcazar-stjärnan Magnus Carlsson, 44, och maken Mats Carlsson befinner sig just nu på resande fot. De har under flera dagar semestrat i Hong Kong och njutit av staden. Men igår bestämde sig paret för att lämna Hong Kong i all hast.

Nu flyr vi Hong Kong!” skriver Magnus Carlsson på Instagram.

Anledningen är att de är rädda att råka hamna mitt i en tyfon.

“Vågar inte chansa på att stanna kvar då vårt flyg hem ska avgå precis när supertyfonen når sin kulmen om några dagar. Konstigt nog har varken UD eller SAS (som vi flyger med) utfärdat några som helst varningar trots att tyfonen, som kallas Mangkhut, är betydligt kraftigare än den som är på väg att drabba U.S.A just nu“, skriver Magnus Carlsson.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trots att vädret igår, då inlägget skrevs, var ganska beskedligt bestämde sig Magnus och Mats ändå för att inte ta några risker utan lämna Hong Kong.

Just nu är här bara lite svalkande vindar i den tropiska hettan, tyfonen som drog förbi inatt lugnade sig och klassades ner till en tropisk storm. Kanske tar vi ut något i förskott men hellre det säkra före det osäkra“, skriver Magnus Carlsson.

Annons

Han hade redan några dagar tidigare uppmärksammat att en tyfon var på väg mot staden och blev orolig över hur det skulle drabba honom.

Hmm… tydligen är inte bara en utan två (!) supertyfoner med vindstyrkor upp mot 210 km/h på väg rakt mot Hong Kong till helgen. Vi bor högt upp i en skyskrapa – kanske läge att bosätta sig nere i pannrummet istället?” skrev Magnus Carlsson då.

Paret stannar istället en vecka i Bangkok innan de reser hem till Sverige. Magnus Carlssons följare tycker han fattade rätt beslut.

Tråkigt att ni inte fick ”bli klara” med Hong Kong såklart, men bra att ni sätter er i säkerhet först och främst!” skriver en följare.

Bättre ta det säkra före det osäkra som du skriver. Hoppas inte den blir så illa som förutspådd. Hoppas ni får en härlig vecka i Thailand istället“, skriver en annan.

FOTO:

Annons