TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Magdalena Graafs uppgörelse med fästmannen Filip

31 mar, 2020 
Magdalena Graaf och Filip Larsson
Under söndagen var det dags för Magdalena Graaf och sönerna att bege sig hem till Sverige efter att ha varit på semester i Thailand.
Efter ett kärt återseende med kärleken Filip Larsson lämnade Magdalena över barnen till honom – nu berättar hon om uppgörelsen.
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Det var strax före julafton som Magdalena Graaf och hennes familjen begav sig till Thailand för en solresa i tre månader. Tillsammans med sambon Filip Larsson, 45, och barnen Charlie och Louie har hon njutit av varmare breddgrader. Sonen Tristan kunde dock inte följa med då han inte kunde ta ledigt från skolan i Sverige så länge.

På Magdalenas sociala medier har hon kontinuerligt uppdaterat om familjens vardag på andra sidan jordklotet. Barnen har tillbringat en hel del tid i Lilla svenska skolan och Magdalena har kunnat sköta sitt arbete på distans. På fritiden har de främst hängt på stranden och tagit det lugnt.

Skönt med ett aktivt liv. Hemma i Sverige är det enklare att bara häcka med mobil eller playstation efter skolan”, skrev Magdalena på sin blogg tidigare i år.

Oron inför hemresan

Efter några härliga familjeveckor tillsammans blev det dags för Filip att lämna Thailand och åka tillbaka till Sverige. Paret hade tänkt att han skulle pendla mellan länderna medan Magdalena och barnen stannade hela resan i ett svep. Även hennes äldre söner Lance och Tristan, planerade att komma och hälsa på.

Annons

Under söndagen blev det dock dags för Magdalena och de yngre sönerna att påbörja sin hemresa, något som kändes tungt för henne. Med tanke på coronavirusets spridning visste hon att resan kunde komma att bli svårare än vanligt.

”Jag känner en djup ångest över att behöva slita mina pojkar från det här, ta dem över jordklotet till ett kaos, ett inferno av panik och död”, skrev hon i ett inlägg på Instagram under förra veckan.

Oväntade beslutet efter återseendet

Resan visade sig dock gå bra och Magdalena samt barnen har nu landat på svensk mark. Väl på Arlanda möttes de av Filip, vilket var ett kärt återseende, berättar hon på bloggen. Men istället för att följa med fästmannen och barnen hem, beslutade hon sig för att flytta in hos sin syster Hannah Graaf.

Filip tog pojkarna med sig hem. Jag känner mig lite trött och hängig, så jag åkte hem till Hannah för att ”sätta mig i karantän” i någon vecka, för att se så jag inte blir sjuk. Eller har med mig någon smitta hem”., skriver Magdalena Graaf i ett blogginlägg och fortsätter:

”Rädd för mitt hjärta, vill hålla mig undan lite. Inte träffa de stora pojkarna, och människor som rör sig ute på stan nu i början. Hemma hos oss bor det oxå många människor. Tony, hans gamla pappa och en filippinsk kompis”.

FOTO: Karin Törnblom/TT/ Naina Helén Jåma / TT

Annons