Magdalena Graafs sorg efter sambon Filip Larssons beslut

Magdalena Graafs sorg efter sambon Filip Larssons beslut

Magdalena Graaf med familj befinner sig sedan några veckor i Thailand där de ska stanna i tre månader.
Nu berättar Magdalena om de sorgsna känslorna när hennes sambo, Filip Larsson, lämnar dem för att resa hem till Sverige.
”Filip åkte hem till Sverige idag”, skriver Magdalena.

Magdalena Graaf, 44, har ett intensivt år bakom sig. Bland annat har hon tillsammans med systern Hannah Graaf, 41, synts i realityserien Systrarna Graaf som sänts på TV3.

Med ett arbetsamt år bakom sig avslutade hon 2019 med att ge sig iväg på ett riktigt äventyr. Några dagar före julafton reste hon och familjen till Thailand där de ska vara i tre månader.

Med på resan är förstås Magdalenas sambo Filip Larsson, 45, samt barnen Charlie och Louie. Sonen Tristan kan inte följa med då han inte kan ta ledigt från skolan i Sverige så länge.

Resan fick dock en tråkig start då 8-årige Charlie klämde sin tå under en dörr så illa att Magdalena och Filip var tvungna att ta honom till sjukhus.

På grund av att Magdalena är känslig för att se blod fick Filip fick följa med Charlie in till behandlingsrummet, något hon fick dåligt samvete för.

”Feg och usel mamma. Hjärtat verkligen sprängs, när ens barn känner smärta och är rädd. Tur att vi är två föräldrar (och den ena inte svimmar vid blod)”, skrev hon då.

Tomt efter sambon Filip

Nu har Magdalena Graaf med sällskap varit i Thailand i några veckor och de börjar hitta en egen rutin. Mycket tid tillbringas på stranden där solar, badar och fångar krabbor. Barnen har börjat i Lilla svenska skolan och Magdalena arbetar i värmen vid poolen.

Skönt med ett aktivt liv. Hemma i Sverige är det enklare att bara häcka med mobil eller playstation efter skolan”, skriver Magdalena på sin blogg.

Planen har hela tiden varit att Magdalena och barnen ska stanna i tre månader medan Filip ska pendla. Magdalena Graafs stora söner, Lance och Tristan, ska också komma och hälsa på.

Men häromdagen var det dags för Filip att resa hem från Thailand till Sverige för första gången – något som Magdalena inte alls tycker är roligt.

Filip åkte hem till Sverige idag. Trist och lite tomt”, skriver Magdalena Graaf på bloggen.

Hon fortsätter:

”Ni får hjälpa mig att hålla lite koll på honom där hemma haha!

FOTO: TT