LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graafs skräck – bara dagar innan julafton

22 dec, 2019 
Magdalena Graaf.
Magdalena Graaf ska fira jul i Thailand – men hon har ett problem innan hon kommer dit.
På sin blogg berättar hon om sin stora rädsla.
”Det är bara en konstig tvångstanke jag har”, skriver hon.
Annons

Allt du vill veta om Magdalena GraafBrand logo
Allt du vill veta om Magdalena Graaf

Bloggaren och tv-profilen Magdalena Graaf, 44, har under hösten synts tillsammans med sin syster Hannah Graaf, 41, i realityserien Systrarna Graaf som sänts på TV3 och Viafree. Där har tittarna fått följa med i systrarna Graafs liv med relationer, jobb och barn.

Inför säsongspremiären i höstas berättade Magdalena Graaf för Hänt att hon inte har några problem att dela med sig av sitt privatliv via tv-programmet, då hon är van att göra det via andra plattformar.

– Det är klart att det är ofiltrerat, men det är inget som jag nu i efterhand tänker att jag borde ha lämnat osagt. Jag och Hannah har hållit på så länge med bloggarna och så, så vi har redan våra gränser för när det går från personligt till privat, sa hon inför premiären av Systrarna Graaf.

Magdalena Graafs skydd mot oron

Trots programmet har systrarna fortsatt blogga precis som vanligt och delat med sig öppet om sin vardag. I ett av Magdalena Graafs senaste inlägg berättar hon att hon ska åka till Thailand några dagar innan julafton. Men allt är inte bara frid och fröjd – då hon är extremt flygrädd.

Annons

”Ett plan till Thailand den 21 dec är säkerligen TUNGT och supermega-packat hehe. Knepigt! Vikten gör inte resan mer osäkrare, men det är bara en konstig tvångstanke jag har. Hur fanken kan planet flyga/lyfta/sväva med en så smäll-fet-jul-last? (Snillet Graaf ska INTE spekulera)”, skriver hon i inlägget.

För att hålla allt ont borta har hon packat ner ett speciellt smycke som hon tror för med sig tur.

”Packat ner mitt tur/katolska/dopvatten/kors som jag fick av Angela när Louie föddes (alltid någon tröst för oss liiiite långdistansflygrädda)”, skriver hon.

FOTO: TT/Naina Helén Jåma, TT/Karin Törnblom

Annons