LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magdalena Graafs besvikelse efter ingreppet – nu blev det värre

18 mar, 2024 
Maria Broberg
För ungefär tre år sedan gjorde Magdalena Graaf en ögonoperation.
På sin blogg uttrycker nu hon sin besvikelse över att ögonen börjar bli sämre.
’’Jag tycker inte att synen ska förvärras så fort’’, skriver hon i inlägget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hannah Graaf bekräftar stora kärlekslyckan med Peter KarydBrand logo
Hannah Graaf bekräftar stora kärlekslyckan med Peter Karyd

För ungefär tre år sedan opererade Magdalena Graaf, 48, sina ögon. På sin blogg skrev hon då att hon egentligen inte hade tänkt berätta om ingreppet – men bestämde sig senare för att göra det ändå.

I ett sms till Aftonbladet skrev bloggerskan och modellen:

’’Jag tänkte mörka det för att folk har så mycket åsikter om allt. Ibland orkar man inte med det. Allt handlar inte om utseendefixering och att försöka tillfredsställa andra, utan ibland kan det faktiskt oxå vara levandekvalitet. I mitt fall så känns det underbart att kunna öppna ögonen utan den lilla extra ögonlockstyngden, som gör en trött.’’

Magdalena Graafs besvikelse efter operationen

Nu uttrycker Magdalena besvikelse över operationen i ett nytt inlägg på sin blogg. Det verkar som att operationen inte gått så som hon hade hoppats.

’’Mina ögon börjar bli sämre! Lite besviken, med tanke på hur dyrt det var att operera dem. Det har bara gått ca 3 år, så jag tycker att synen inte ska förvärras så fort. Måste ringa kliniken och höra med dem.’’, skriver Magdalena i inlägget.

Operationen som Graaf gjorde för cirka tre år sedan var för att ta bort överflödig hud på ögonlocken. Detta gjorde hon för att få bättre livskvalitet och såg det som en tidig 45-års present till sig själv.

I ett annat inlägg på bloggen så har Magdalena delat med sig av en efter-bild från operationen. Stygnen ser mycket smärtsamma ut så vi hoppas att Magdalena slipper operation denna gång!

Magdalena Graaf efter ögoningreppet.FOTO: Amelia/Magdalena Graaf

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, Amelia/Magdalena Graaf

Annons