Magdalena Graafs pik mot TV4:s Idol – efter plötsliga ändringen

Magdalena Graafs känga mot TV4:s Idol – efter beslutet

Tre avsnitt återstår av Magdalena och Hannah Graafs egen realityserie, Systrarna Graaf på TV3 och Viaplay.
Nu tar systrarna upp kampen mot finalen av TV4-programmet Idol – när programmen ska visas samtidigt.
”Jag är allvarlig, inte ironisk”, skriver Magdalena Graaf.

Hannah Graaf, 41, och Magdalena Graaf, 44, syns nu i egna tv-serien Systrarna Graaf, som hade premiär på TV3 och Viafree i slutet av oktober. Där får tv-tittarna följa systrarnas öden, äventyr och vardagsliv.

I höstas berättade Magdalena Graaf för Hänt att det känns kul att få dela med sig av sitt privatliv på tv.

– Det är klart att det är ofiltrerat men det är inget som jag nu i efterhand tänker att jag borde ha lämnat osagt. Jag och Hannah har hållit på så länge med bloggarna och så, så vi har redan våra gränser för när det går från personligt till privat, sa hon inför premiären av Systrarna Graaf.

Från starten sändes programmet på tisdagkvällar. Men häromdagen avslöjade Magdalena Graaf på sin blogg att realityserien bytt datum. Det ska nämligen visas på fredagar –ikväll samtidigt som finalen av Idol på TV4.

På tjock-TV är det flyttat tills på fredag. TV3 vill push och stötta oss lite, med att låta oss utmana IDOL-finalen istället. Jag är allvarlig, inte ironisk. På fredag kl 20.00”, skriver Magdalena Graaf på bloggen.

Hon fortsätter:

Graaf vs Finalen i IDOL. Men glad för det, är jag ändå.”

Bästa avsnitten kvar

Magdalena Graaf skriver även att de avsnitt som återstår av säsongen också är de roligaste.

DET ÄR TRE AVSNITT KVAR!! Jag personligen tycker att de är de ABSOLUT knasigaste och klart roligaste avsnitten … Kommer nu ikväll. We had the feeling, we went all in!

Hon frågar också efter sina följares åsikt om programmet och om de tycker att det ska bli ännu en säsong.

Skönt att kunna fly verkligheten ibland och låta hjärnan vila lite. Se 6 – 7 – 8 och återkommer gärna med feedback. Ska vi köra en vända reality till? Berätta och säg vad du tycker”, skriver hon.

Kommentarerna till inlägget talar sitt tydliga språk. Många av Magdalena Graafs följare vill se en ny säsong av Systrarna Graaf.

Önskar att ni fortsätter precis som serien är. Ärligt och osencurerat!” skriver en person.

Självklart vill jag se mer av er, ni sprider sådan glädje men även allt högt och lågt som finns i alla familjer”, skriver en annan.

FOTO: TT