Magdalena Graafs ord om plötsliga uppbrottet från Filip

Magdalena Graaf om framtiden efter separationen från Filip.

Igår kom beskedet att Magdalena Graaf separerar från sambon Filip Larsson.
Nu berättar hon om framtiden efter uppbrottet.
”Denna gång är jag förberedd på att inte göra samma fel”, skriver hon.

Magdalena Graaf, 44, har det senaste året synts i realityserien Systrarna Graaf på TV3 tillsammans med sin syster Hannah Graaf, 41.

Där fick tv-tittarna inblick i Magdalenas och Hannah liv i stort och smått.

Med ett intensivt år bakom sig så avslutade Magdalena Graaf 2019 med ett riktigt äventyr. Några dagar före julafton tog hon med sig familjen och reste till Thailand. Där stannade Magdalena och familjen bestående av sambo Filip Larsson, 45, samt barnen Charlie och Louie, i hela tre månader.

Magdalena Graaf och systern Hannah i egna programmet Systrarna Graaf.

Magdalena Graaf och systern Hannah i egna programmet Systrarna Graaf.

Efter långresan har Magdalena varit relativt tyst på sin blogg om sitt privatliv. Igår kom beskedet att hon och sambon Filip Larsson separerar – efter tio år tillsammans.

På sin blogg berättar hon att de under en tid bott varannan vecka i huset vilket har fungerat som en mjukstart på separationen.

För deras nära och kära kommer beskedet om uppbrottet inte som någon överraskning. De har inte levt tillsammans sedan i november.

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev Magdalena på sin blogg och fortsätter:

”Vi har valt att separera, fredligt och vuxet”.

Nya orden efter stödet

Efter beskedet har hälsningar med kärlek och stöd vällt in till Magdalena Graaf. I ett nytt blogginlägg tackar hon för stödet.

Tack för alla fina hälsningar. Ja detta är nog vårat livs största nederlag”, skriver Magdalena Graaf och fortsätter:

Men hakan upp, blicken framåt. I det här fallet så handlar det ju bara om att göra det bästa för barnen.”

Magdalena med sonen Lance Hedman.

Magdalena med sonen Lance Hedman.

I inlägget skriver hon också om separationen som hon gick igenom med Magnus Hedman, som är pappa till hennes äldsta barn. Hon känner att erfarenheten på ett sätt gör det hela lättare.

This too will pass, som jag brukar säga. Tufft, men jag har ju redan gått igenom en smärtsam separation med de stora killarnas pappa. Jag vet stegen. Denna gång är jag förberedd på att inte göra samma fel. Oxå förberedd på sorgen som kommer komma i vågor. Känns tryggt! att veta att de mesta faktiskt går över”, skriver Magdalena Graaf.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Björn Lindahl/TT