Magdalena Graafs ord om Lance Hedmans nya relation

Maggan Graafs ord om Lance Hedmans nya relation

Lance Hedman har hittat kärleken igen!
Hans nya flickvän är den 28-åriga modellen Emilia Lantz.
Nu säger mamma Magdalena Graaf sitt om sonens nya relation.

Lancelot ”Lance” Hedman har mer eller mindre alltid levt ett liv i rampljuset med kända föräldrarna Magdalena Graaf och Magnus Hedman. Men under de senaste åren har Lance gjort ett namn för sig själv. Han kan idag titulera sig som DJ och tillsammans med vännen Linton har han släppt flera låtar som gått hem hos publiken. Vi har även kunnat följa honom i TV4:s Let’s dance där han tog sig hela vägen till semifinalen, men slutade på en tredjeplats.

Men inte bara det! Han har även en helt egen realityserie på Viafree, Lance vs Livet.

Relationen med Paow

Något annat som fick mycket uppmärksamhet i media var Lance relation med tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson. Lance och Paow var ett par i några månader, men relationen var stormig. Efter några kortare uppbrott fick förhållandet ett definitivt slut våren 2018, bara veckor efter att Paow tatuerat in Lance namn under ena bröstet.

En tatuering hon senare förklarat att hon ångrar.

Att tatuera in mitt ex namn så stort under bröstet hör inte till ett av mina smartaste val i livet. Att han dessutom inte ens fick köpa öl på krogen när vi var tillsammans och jag var dum och tro att vi skulle hålla hela livet haha”, har Paow skrivit i ett inlägg på sin blogg, och då också syftat på att Lance endast var 17 år gammal när de blev ett par.

Bekräftar: Emilia är min flickvän

Men nu var det ett tag sedan relationen med Paow fick ett slut, och efter många månader som singel bekräftar Lance nu att han hittat kärleken på nytt.

I början av året delade Lance en Instagram story av sig själv där han kysste en okänd tjej. Efter det har han även delat flera bilder av dem ihop – och tjejen är ingen mindre än den 28-åriga modellen Emilia Lantz.

– Hon är min tjej, ja, det är allt jag kan säga. Sedan får bilderna tala för sig själv, säger Lance nu till Aftonbladet.

Magdalena Graafs ord om relationen

Under gårdagens delade Lance en bild av sig själv och Emilia där hon kärleksfullt håller om honom. I kommentarsfältet var Emilia inte sen med att kommentera:

”Love u”.

Men hon är inte den enda som kommenterat inlägget. Bland kommentarerna har även mamma Magdalena Graaf delat varma ord.

”Fina”, skriver hon följt av två röda hjärtan.

503 Service Unavailable

Även Emilia har delat en del bilder på Lance på sin Instagram, och det råder inga tvivel om att paret verkar vara upp över öronen förälskade i varandra.

503 Service Unavailable

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram