LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magdalena Graafs nya ord om relationen med Magnus Hedman

12 nov, 2019 
Magnus Hedman och Magdalena Graaf
Magdalena Graaf och Magnus Hedman skilde sig för över tio år sedan.
I Systrarna Graaf berättar tv-profilen hur relationen med ex-maken är idag.
– Jag är otroligt imponerad, säger hon.
Annons
Hannah Graaf om beslutet efter skilsmässan: ”Mycket som händer”Brand logo
Hannah Graaf om beslutet efter skilsmässan: ”Mycket som händer”

Systrarna Hannah, 41, och Magdalena Graaf, 44, är just nu aktuella med sin egna tv-serie Systrarna Graaf, som hade premiär på TV3 och Viafree i slutet av oktober. När Hänt träffade Magdalena Graaf för ett par veckor sedan berättade hon att det känns kul att få dela med sig av sitt privatliv på tv.

– Det är klart att det är ofiltrerat men det är inget som jag nu i efterhand tänker att jag borde ha lämnat osagt. Jag och Hannah har hållit på så länge med bloggarna och så, så vi har redan våra gränser för när det går från personligt till privat, sa hon inför säsongspremiären.

Bråket mellan ex-makarna i Systrarna Graaf

I det senaste avsnittet av Systrarna Graaf får tittarna bland annat se när Magdalena Graafs ex-make Magnus Hedman, 46, kommer på besök. Magnus och Magdalena var gifta i nästan tio år innan de bestämde sig för att gå skilda vägar 2008. Tillsammans har de sönerna Lance Hedman, 19, och Tristan Hedman, 15.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Till en början är stämningen mellan Magnus och Magdalena aningen spänd då de diskuterar vem som ska fixa fika till sonen Tristans klass.

– Nej men det kan du inte ha tagit på dig. Du kan inte bestämma för mig, det funkar inte, invänder Magnus Hedman när Magdalena lägger över ansvaret på honom.

Han fortsätter:

– Jag är ju vuxen och har ett arbete och sköta.

– Du är också pappa och har ett ansvar att ge dina barn en bra uppväxt, svarar Magdalena Graaf.

Så är Magnus Hedman och Magdalena Graafs relation idag

Efter att ha ätit frukost tillsammans med barnen verkar det dock som att stämningen lättar en aning och när familjen lämnar huset berättar Magdalena om sin relationen med Magnus.

– Jag verkligen älskar Magnus som en bror, jag tycker att han är en otroligt fin pappa. Jättebra på alla sätt och vis. Han har varit drogfri nu i snart två år och jag är otroligt imponerad av att han har klarat av det.

Magnus Hedman och Magdalena Graafs skilsmässa var dramatisk och kantades av bråk, men idag verkar ex-makarna trivas i varandras sällskap.

– Vår relation idag har aldrig varit bättre, jag brukar skoja med Magnus och säga ”den där jäkla Magnus du är idag, varför var du inte han när vi var gifta med varandra?”. Det hade varit grymt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Viafree

Annons