Magdalena Graafs nya ord om relationen med Filip Larsson

Magdalena Graaf, Filip Larsson

Magdalena Graaf och sambon Filip Larsson har levt ihop i tio år.
Nu berättar Magdalena öppenhjärtigt om parets relation.
”Vi har verkligen varit igenom himmel och helvete”, skriver Magdalena på sin blogg.

Magdalena Graaf, 44, är ett välkänt ansikte för det svenska folket. Sedan i höstas har hon bland annat synts tillsammans med systern Hannah Graaf, 41, i deras egna realityserie Systrarna Graaf som visats på TV3 och Viaplay.

Just nu befinner sig Magdalena Graaf tillsammans med familjen i Thailand. Strax innan jul flög hon, sambon Filip Larsson, 45, och barnen Charlie, 8, och Louie, 3, dit för att tillbringa tre månader i landet, medan sönerna Tristan, 15, och Lance, 19, stannade kvar hemma i Sverige.

”Trist och lite tomt”

Redan innan familjen flög ner var det bestämt att Magdalenas sambo Filip Larsson skulle pendla mellan Sverige och Thailand. Några veckor in på semestern skrev Magdalena om den tomhet hon kände efter att Filip för första gången åkt tillbaka till Sverige.

”Filip åkte hem till Sverige idag. Trist och lite tomt”, skrev Magdalena på bloggen och fortsatte:

”Ni får hjälpa mig att hålla lite koll på honom där hemma haha!”

Nu har Magdalena återigen skrivit om parets relation – men denna gång med ett glädjande besked.

Magdalena Graafs kärlekslycka med sambon

På sin blogg skriver Magdalena Graaf nämligen om sin kärlekslycka tillsammans med sambon Filip Larsson – då paret har varit tillsammans i tio år.

”Idag är det ingen vanlig dag! Idag är det min och Filips 10-års dag. SÅ HÄFTIGT och underbart, att få ha delat så många år med sin stora kärlek”, skriver Magdalena Graaf följt av ett hjärta och fortsätter:

”Vi har verkligen varit igenom himmel och helvete. Men aldrig vacklat i vår kärlek. Världens finaste man. Minst 10 år till, hoppas jag.”

Även på Instagram delar Magdalena med sig av glädjen.

”10 år med denna man idag”, skriver Magdalena till en pussbild på sig och sambon.

I kommentarsfältet på Instagram hyllas Magdalenas och Filips kärlek av hennes följare och bland andra Pernilla Wahlgren, Katrin Zytomierska och Anitha Clemence skickar sina lyckoönskningar och grattishälsningar till paret.

”Grattis!!! Strongt jobbat!!!”, skriver Pernilla Wahlgren.

”Älskar er”, skriver Katrin Zytomeriska.

”Grattis!”, skriver Anitha Clemence.

FOTO: Karin Törnblom/TT