Magdalena Graafs nya ord om pausen från Filip – efter uppgörelsen

Magdalena Graaf och Filip

När Magdalena Graaf landade i Sverige efter månader i Thailand beslutade hon sig snabbt för att flytta hem till sin syster Hannah Graaf.
Nu öppnar hon upp om känslorna kring de senaste veckorna ifrån fästmannen Filip Larsson och de yngsta sönerna.

Strax före julafton begav sig Magdalena Graaf och hennes familj till Thailand för en solresa som planerades vara i flera månader. Tillsammans med sambon Filip Larsson, 45, och barnen Charlie och Louie har hon njutit av varmare breddgrader tills då Filip åkte hem på grund av sitt arbete. Paret hade planerat att Filip skulle pendla mellan Sverige och Thailand under den återstående tiden, men så blev inte fallet. Istället tvingades Magdalena och sönerna tidigarelägga sin hemgång på grund av coronaviruset.

Magdalena Graaf och Filip Larsson på Svenska hjältar galan 2016. Foto: Karin Törnblom/TT

Beslutet att flytta ifrån Filip

I slutet av mars landade hon och barnen på svensk mark igen och familjen återförenades på Arlanda. Men istället för att följa med fästmannen och sönerna hem, beslutade sig Magdalena för att flytta in hos sin syster Hannah Graaf.

”Filip tog pojkarna med sig hem. Jag känner mig lite trött och hängig, så jag åkte hem till Hannah för att ”sätta mig i karantän” i någon vecka, för att se så jag inte blir sjuk. Eller har med mig någon smitta hem”, skrev Magdalena Graaf då i ett blogginlägg.

Magdalena Graaf och Hannah Graaf gjorde år 2019 realityserien “Systrarna Graaf” tillsammans. Foto: Björn Lindahl/TT

Magdalenas ord om pausen hemifrån

Sedan dess har Magdalena och Hannah flitigt uppdaterat sina sociala medier om sin nya vardag som sambos. Bloggläsarna har vid flera tillfällen ifrågasatt varför hon egentligen bor hos sin syster istället för hos sin fästman och sina barn, varpå Magdalena förklarat att hon varit rädd för att smittas av viruset då hon har ett hjärtfel.

På systrarnas bloggar och Instagram-uppdateringar har följarna kunnat se deras olika aktiviteter som de tillbringat de senaste veckor med. Nu har Magdalena även öppnat upp om tankarna kring den senaste tiden som hon varit ifrån Filip och det verkar ändå som att hon och hennes syster har njutit av tiden.

Veckorna ifrån de små barnen och Filip har varit som en två veckors lång tonårssemester. Vi har tittat på tv, sovit så länge vi velat, druckit vin, flamsat, och köpt hem skräp från tv-shopen. Inte duschat, gått i samma kläder i flera dagar. FÖRFALLIT”, skriver hon i ett blogginlägg.

FOTO: Karin Törnblom/TT