Magdalena Graafs nya erkännande om enorma viktraset

Magdalena Graaf

Magdalena Graaf har tappat hela 22 kilo i vikt.
Nu öppnar hon upp om det stora viktraset och den osunda livsstilen innan Thailandsresan.
– Pendlade mellan att svälta mig och trycka i mig mat, säger hon till tidningen Amelia.

Magdalena Graaf, 44, och hennes syster Hannah Graaf, 41, slog  igenom som popstjärnor och modeller på yngre dar. I höstas fick systrarna sin egna realityserie Systrarna Graaf där tittarna fick hänga med bakom kulisserna i deras vardag.

Magdalena har även en blogg som hon flitigt uppdaterar. Nyligen bröt Magdalena och hennes fästman Filip Larsson upp efter tio år tillsammans. För bloggläsarna har Magdalena sedan dess berättat att de har gått tillbaka till varandra och endast ändrat sin boendesituation. Idag kallar de sig för särbor och Magdalena skrev nyligen på ett radhus som hon har budat på.

Magdalenas enorma viktras

Häromåret genomgick Magdalena en stor utseendeförändring. Tv-profilen rasade då plötsligt i vikt, vilket var något hon berättade om i sina sociala medier. Hälsa och välmående är ämnen som ofta tas upp på Magdalenas kanaler. Nu öppnar hon upp om det stora viktraset i en intervju med Amelia.

– Jag gick ner tio kilo när jag var i Thailand. Började må bättre. Fick lyster i hyn. Sedan dess har jag fortsatt att gå ner i vikt och nu har jag tappat sammanlagt 22 kilo, säger hon.

Erkännande om osunda tiden

Det var hösten 2018 som Magdalena bestämde sig för att åka iväg utomlands ensam. Hon begav sig till Koh Samui i Thailand och tillbringade fyra veckor med fokus på enbart sig själv och sitt mående.

– Innan jag åkte dit jojobantade jag, pendlade mellan att svälta mig och trycka i mig mat, säger hon.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Nyckeln för Magdalena att nå sitt viktmål var inte att följa någon diet utan endast att minska sina portioner.

– Hela min resa till att hitta mig själv när det gäller ätandet har varit otroligt lärorik. Jag har lärt mig att känna skillnad mellan sug och hunger. Och jag mår otroligt bra nu, när jag trivs med min kropp, säger Magdalena Graaf.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT/