Magdalena Graafs nya beslut med ex-maken Magnus Hedman

Magdalena Graaf och Magnus Hedman

Magdalena Graaf har tillbringat de senaste veckorna hemma hos systern Hannah Graaf.
Förutom att umgås med sin syster har hon även mött ex-maken Magnus Hedman och gjort planer för framtiden.

Tv-profilen Magdalena Graaf, 44, träffade det före detta fotbollsproffset Magnus Hedman, 47, på Gotland sommaren 1998. Kärlek uppstod och paret gifte sig året därpå. Efter att ha varit ett av kändis-Sveriges hetaste par under flera års tid, bestämde de sig för att skiljas 2008. Skilsmässan blev en bråkig historia och precis som förhållandet ledde även den till en hel del rubriker.

Ex-makarna har tillsammans barnen Lance Hedman, 19, och Tristan Hedman, 15. Trots den turbulenta skilsmässan som kantades av många bråk är relationen mellan Magdalena och Magnus god idag.

– Vår relation idag har aldrig varit bättre, jag brukar skoja med Magnus och säga ”den där jäkla Magnus du är idag, varför var du inte han när vi var gifta med varandra?”. Det hade varit grymt, sa Magdalena i ett avsnitt av realityserien Systrarna Graaf.

Magdalenas paus från Filip

Sedan tio år tillbaka är Magdalena tillsammans med kärleken Filip Larsson, 45. År 2012 förlovade de sig men ännu har inget bröllop gått av stapeln. När Magdalena nyligen kom hem efter en längre resa i Thailand beslutade hon sig för att flytta hem till sin syster Hannah Graaf.

Filip tog pojkarna med sig hem. Jag känner mig lite trött och hängig, så jag åkte hem till Hannah för att ”sätta mig i karantän” i någon vecka, för att se så jag inte blir sjuk. Eller har med mig någon smitta hem”, skrev Magdalena Graaf då i ett blogginlägg.

Framtidsplanerna med Magnus

Under de senaste veckorna har systrarna flitigt uppdaterat sina sociala medier om den nya vardagen som sambor. I ett blogginlägg delar Magdalena med sig av hur de senaste dagarna har tillbringats. Bland annat har hon träffat sin ex-make Magnus och paret har tillsammans tagit nya beslut.

Ätit middag med Magnus och Tristan. Gjort upp lite gemensamma regler och guidelines för framtiden.”, skriver hon i blogginlägget.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT